DayTrading: Środa 13.03.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 13.03.2013
Emocje to będą za kilka minut po pierwszej porcji danych, helikopter - zwykle najpierw zmyłka w jedną stronę, później właściwy ruch w drugą.
- ForexTig3r
- Maniak
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p564451 
Tak, dane z USA będą dobre także rzeczywiście teraz spadki jako nie przebili linii trendu

Tak, dane z USA będą dobre także rzeczywiście teraz spadki jako nie przebili linii trendu
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
mówiłem że przez dzień mogą być spadki na ejku i wielu ktorzy trzymali mniejsze longi od wczoraj moglo zaliczyć sl, natomiast jestem ciekawy co teraz bo w sumie może odbić w góre za jakiś czas, ale dziwi mnie ta atmosfera czekania na wzrosty na ejku i usd, nie mówiąc o tym ze Cugan naprawde wyrysował śliczną formacje procy na MN na edku, więc jeśli ktoś chce zarabiać głównie na wzrostach to musi naprawde dobrze wyczuć moment.
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
Hej Vanitas
oprócz zulu (S=51,1% obecnie) na to też warto zerknąć czasami:
http://www.myfxbook.com/community/outlook
12 max byczków dziś max miśków, może 1.2950 doczekam...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
* na ejku i edku
a nei na ejku i usd:P

- klimokrates
- Pasjonat
Przed MN1 jest jeszcze interwał W1, spójrz i powiedz co widzisz.laktor pisze:mówiłem że przez dzień mogą być spadki na ejku i wielu ktorzy trzymali mniejsze longi od wczoraj moglo zaliczyć sl, natomiast jestem ciekawy co teraz bo w sumie może odbić w góre za jakiś czas, ale dziwi mnie ta atmosfera czekania na wzrosty na ejku i usd, nie mówiąc o tym ze Cugan naprawde wyrysował śliczną formacje procy na MN na edku, więc jeśli ktoś chce zarabiać głównie na wzrostach to musi naprawde dobrze wyczuć moment.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
hmm jak dla mnie na W1 możliwe wybicie do góry w przyszłym tygodniu , ale byłbym daleki od stwierdzenia że tak się stanie na pewno.
Orgr?klimokrates pisze:Przed MN1 jest jeszcze interwał W1, spójrz i powiedz co widzisz.laktor pisze:mówiłem że przez dzień mogą być spadki na ejku i wielu ktorzy trzymali mniejsze longi od wczoraj moglo zaliczyć sl, natomiast jestem ciekawy co teraz bo w sumie może odbić w góre za jakiś czas, ale dziwi mnie ta atmosfera czekania na wzrosty na ejku i usd, nie mówiąc o tym ze Cugan naprawde wyrysował śliczną formacje procy na MN na edku, więc jeśli ktoś chce zarabiać głównie na wzrostach to musi naprawde dobrze wyczuć moment.
Odnośnie rgr jako formacje kontynuacji trendu
Wszystko zależy od dodatkowych okoliczności np średnich na edku wymowa jest ewidentnie pro spadkowa i każdy ją widzi.
Ilekroć pojawia się coś podobnego co widzicie rzadko się sprawdza
Wszystko zależy od dodatkowych okoliczności np średnich na edku wymowa jest ewidentnie pro spadkowa i każdy ją widzi.
Ilekroć pojawia się coś podobnego co widzicie rzadko się sprawdza
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gaduła
Fajna sprawa, pokazuje że w tej chwili stratni są średnio zarówno S jak i L.antoniZ pisze:Hej Vanitas