zresztą po piątkowym eldorado w razie czego mogę mieć nawet 2 wtopy dziś choć wolałbym nie:D
DayTrading: Wtorek 12.03.2013
Re: DayTrading: Wtorek 12.03.2013
no właśnie też zajałem s ke chciałem się upewnić 
zresztą po piątkowym eldorado w razie czego mogę mieć nawet 2 wtopy dziś choć wolałbym nie:D
Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
z forex to też padaczka, a raczej te 19% podatku od tych inwestycji, orientujecie się na co idzie ta kasa, bo do zus pewnie nie, i tak siedzisz z tym tyłkiem na krzesełku, oczy wpatrzone w monitor, czas stracony, ale renty i swiadczenia zdrowotnego, za wykonaną pracę nie dostaniesz....laktor pisze:..a w razie czego zawsze jest FOREX
-- Dodano: wt 12-03-2013, 15:10 --
a rychu jak zwykle załadował się pod prąd pewnie, dobrze ze udało mi się zmienić te S na janiku i zająć dobre L
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jak oceniacie dziś euro/pln ? Ja zakładam spadek 
- klimokrates
- Pasjonat

Wejdź w S podziękujesz w majuroger_wolff pisze: EUR/USD---> S. Dziękować będziecie za tydzień.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
no nie do końca bo możesz sobie założyć firmę i w jej ramach grać na forex opłacając ZUS:PBOCZEK pisze:z forex to też padaczka, a raczej te 19% podatku od tych inwestycji, orientujecie się na co idzie ta kasa, bo do zus pewnie nie, i tak siedzisz z tym tyłkiem na krzesełku, oczy wpatrzone w monitor, czas stracony, ale renty i swiadczenia zdrowotnego, za wykonaną pracę nie dostaniesz....laktor pisze:..a w razie czego zawsze jest FOREX
możesz też zarejestrować firme w Delaware i podatku nie płacić w ogóle
a 19% idzie dla pana Belki:P a tak na poważnie jest przejadane
stare bardzo ale warto przeczytać w temacie- http://www.wprost.pl/ar/178875/Na-co-ida-nasze-podatki/
tak czy siak jest forex, jeśli człowiek już ma z tego stały dochód to i podatek można zapłacić, ewentualnie:P
Aut viam inveniam aut faciam
- ForexTig3r
- Maniak

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2013, 16:08 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 3 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- książe ciemności
- Gaduła

AUD/USD ORGR h4
uchf w ciekawym miejscu...
NOWY123, zawsze piszesz ze londyn wyciąga pod poziomy usa, a usa pod kogo wyciąga?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Pod skośnych:)BOCZEK pisze:NOWY123, zawsze piszesz ze londyn wyciąga pod poziomy usa, a usa pod kogo wyciąga?