Nie, GS niewinny, to jednooki mosze dajanKasia86 pisze:kto to wpisywał te statystyki lloyd blankfeinantoniZ pisze:Faktycznie spadła frekwencja na forum.
Coś na pocieszenie ...

Nie, GS niewinny, to jednooki mosze dajanKasia86 pisze:kto to wpisywał te statystyki lloyd blankfeinantoniZ pisze:Faktycznie spadła frekwencja na forum.
Coś na pocieszenie ...
sadzę że 1.31 ale nikt nie jest nieomylnyklimokrates pisze:atlanticos to co zobaczymy najpierw 1.2906 czy 1.3100 ?
Chciałem sprawdzić bo w piątek pisałeś coś o 1.29.atlanticos pisze:sadzę że 1.31 ale nikt nie jest nieomylnyklimokrates pisze:atlanticos to co zobaczymy najpierw 1.2906 czy 1.3100 ?
spokojnie... w piątek przede wszystkim pisałem że stoimy na oporze i się sprawdziło - kto słuchał to zarobił... w tej chwili jesteśmy w miejscu gdzie możemy leciec do wsparcie w okolice 1.29-2930 a możemy wrócic do 1.32-33 i dopiero stamtąd odbic w doł... jasnowidzem nie jestem - staram sie analizowac to co widze.. a obecnie widze silne wsparcie wynikające z konfluencji dwoch TL i fibo powyżej 1.29 wiec jakoś tak bardziej pasuje mi najpierw odbicie i dopiero zjazd bo uważam że z marszu tego nie połkniemy... rynek zweryfikuje...klimokrates pisze:Chciałem sprawdzić bo w piątek pisałeś coś o 1.29.atlanticos pisze:sadzę że 1.31 ale nikt nie jest nieomylnyklimokrates pisze:atlanticos to co zobaczymy najpierw 1.2906 czy 1.3100 ?