Jak zarobić 20 % ?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Re: Jak zarobić 20 % ?

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

Mnie bardziej chodzilo o ta czesc:
lub zewnętrznie (korzystając z innych kont handlowych prowadzonych u innych brokerów)
W jaki sposob? Jakim cudem oni moga sprawdzac moje pozycje na innych kontach u innych brokerow. Przeciez dostep do mojego konta i danych na jego temat nie powinien miec nikt poza mna i brokerem u ktorego dane pozycje sa otwarte.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Wiele lat temu w taki właśnie sposób "prałem" bonusy bukmacherskie. Też mieli podobne zapisy odnośnie zewnętrznego hedga, ale to działanie psychologiczne.
To że zaliczymy MC, wcale nie znaczy że to koniec - z 10000 zostanie 3000, więc dobierasz odpowiednią stawkę i doprowadzasz do MC z 3000.
Jeśli komuś zależy i ma trochę wolnej gotówki może spróbować, tylko pamiętać należy o możliwości "trafienia" kursu w XE, wtedy trzeba dopłacić do naszego drugiego brokera.
Także to raczej dla dobrych traderów... ale właściwie na cholerę dobremu traderowi takie szpasy :think:

Awatar użytkownika
TARKIN
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: TARKIN »

Ciekawe kiedy zaczną sie pojawiać tematy:
w/w broker mnie oszukał
gdzie mogę zgłosić ....
albo to niezgodne z regulaminem
ludzie nie dajcie sie nabijać w butelkę z powodu jakiejś reklamy

ja nie rozumiem jednego
jak widzisz w telewizji że jedna kropla płynu umyjesz 40 talerzy to wiesz ze to bujda
jak widzisz reklamę brokera forexu to głupiejesz
"Tylko silnych los obdarza hojnie "

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

TARKIN ale tu nie chodzi czy ktos sie napala na tego bonusa czy nie. Ja na 100% z tej oferty kozystac nie bede. Z czystej ciekawosci chcialem sie dowiedziec jak technicznie oni moga mnie sprawdzic pod wzgledem pozycji u innego brokera? Dla mnie te ich regulaminy do bonusow swiadcza jakim dobrym brokerem sa, a jak widac w tym przypadku sa brokerem typowo naciagackim. Szukaja leserow, ktorzy sie zaczepia na tanie gadanie, bo i tak wiemy ze wiekszosc z ludzi, ktora korzysta z tego typu bonusow to nowicjusze, ludzie, ktorzy maja zwykle maly kapital i szukaja sposobu jak go powiekszyc, a tu taka heca, wplacam 100$ to dostane 200$, to taki Zenek sobie pomysli; kurde pozycze od mamy jeszcze z 500$ to bede mial 1ooo$ z tego zarobie 2000$ to szybko mamie oddam i nawet nie bedzie wiedziala o co chodzilo.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Ja nie mogę pojąć o co chodzi. Co Strata u jednego brokera ma do zysku u innego !?
Że niby hedging i ta kwota spowoduje zmianę kierunku rynku!?

Musiał byś mieć 2 mld, a nie takie drobniaki...

To jest pic na wodę, jak widać po regulaminie.
W sumie nic tylko większa dźwignia i zabezpieczenie choć nie wiem jak można nazwać to zabezpieczeniem jak w to jest ich widzi mi się...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

ODPOWIEDZ