Mnie bardziej chodzilo o ta czesc:
lub zewnętrznie (korzystając z innych kont handlowych prowadzonych u innych brokerów)
W jaki sposob? Jakim cudem oni moga sprawdzac moje pozycje na innych kontach u innych brokerow. Przeciez dostep do mojego konta i danych na jego temat nie powinien miec nikt poza mna i brokerem u ktorego dane pozycje sa otwarte.
Jak zarobić 20 % ?
Re: Jak zarobić 20 % ?
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Wiele lat temu w taki właśnie sposób "prałem" bonusy bukmacherskie. Też mieli podobne zapisy odnośnie zewnętrznego hedga, ale to działanie psychologiczne.
To że zaliczymy MC, wcale nie znaczy że to koniec - z 10000 zostanie 3000, więc dobierasz odpowiednią stawkę i doprowadzasz do MC z 3000.
Jeśli komuś zależy i ma trochę wolnej gotówki może spróbować, tylko pamiętać należy o możliwości "trafienia" kursu w XE, wtedy trzeba dopłacić do naszego drugiego brokera.
Także to raczej dla dobrych traderów... ale właściwie na cholerę dobremu traderowi takie szpasy
To że zaliczymy MC, wcale nie znaczy że to koniec - z 10000 zostanie 3000, więc dobierasz odpowiednią stawkę i doprowadzasz do MC z 3000.
Jeśli komuś zależy i ma trochę wolnej gotówki może spróbować, tylko pamiętać należy o możliwości "trafienia" kursu w XE, wtedy trzeba dopłacić do naszego drugiego brokera.
Także to raczej dla dobrych traderów... ale właściwie na cholerę dobremu traderowi takie szpasy

Ciekawe kiedy zaczną sie pojawiać tematy:
w/w broker mnie oszukał
gdzie mogę zgłosić ....
albo to niezgodne z regulaminem
ludzie nie dajcie sie nabijać w butelkę z powodu jakiejś reklamy
ja nie rozumiem jednego
jak widzisz w telewizji że jedna kropla płynu umyjesz 40 talerzy to wiesz ze to bujda
jak widzisz reklamę brokera forexu to głupiejesz
w/w broker mnie oszukał
gdzie mogę zgłosić ....
albo to niezgodne z regulaminem
ludzie nie dajcie sie nabijać w butelkę z powodu jakiejś reklamy
ja nie rozumiem jednego
jak widzisz w telewizji że jedna kropla płynu umyjesz 40 talerzy to wiesz ze to bujda
jak widzisz reklamę brokera forexu to głupiejesz
"Tylko silnych los obdarza hojnie "
TARKIN ale tu nie chodzi czy ktos sie napala na tego bonusa czy nie. Ja na 100% z tej oferty kozystac nie bede. Z czystej ciekawosci chcialem sie dowiedziec jak technicznie oni moga mnie sprawdzic pod wzgledem pozycji u innego brokera? Dla mnie te ich regulaminy do bonusow swiadcza jakim dobrym brokerem sa, a jak widac w tym przypadku sa brokerem typowo naciagackim. Szukaja leserow, ktorzy sie zaczepia na tanie gadanie, bo i tak wiemy ze wiekszosc z ludzi, ktora korzysta z tego typu bonusow to nowicjusze, ludzie, ktorzy maja zwykle maly kapital i szukaja sposobu jak go powiekszyc, a tu taka heca, wplacam 100$ to dostane 200$, to taki Zenek sobie pomysli; kurde pozycze od mamy jeszcze z 500$ to bede mial 1ooo$ z tego zarobie 2000$ to szybko mamie oddam i nawet nie bedzie wiedziala o co chodzilo.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
- ForexTig3r
- Maniak
Ja nie mogę pojąć o co chodzi. Co Strata u jednego brokera ma do zysku u innego !?
Że niby hedging i ta kwota spowoduje zmianę kierunku rynku!?
Musiał byś mieć 2 mld, a nie takie drobniaki...
To jest pic na wodę, jak widać po regulaminie.
W sumie nic tylko większa dźwignia i zabezpieczenie choć nie wiem jak można nazwać to zabezpieczeniem jak w to jest ich widzi mi się...
Że niby hedging i ta kwota spowoduje zmianę kierunku rynku!?
Musiał byś mieć 2 mld, a nie takie drobniaki...
To jest pic na wodę, jak widać po regulaminie.
W sumie nic tylko większa dźwignia i zabezpieczenie choć nie wiem jak można nazwać to zabezpieczeniem jak w to jest ich widzi mi się...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线