Moim zdaniem musisz to obejrzeć; to jedno z najważniejszych
nagrań o FX jakie obejrzysz w swoim życiu!
Z najlepszymi życzeniami,
Sebastian Urbański
Szkoła Forex "
Ktoś mi napisał na temat tej całej szkoleniowej szopki jedną ważną rzecz "jak łowisz leszcza to sieć nie musi byś wysokiej jakości" i każdy po kolei to udowadnia, nie tylko Seba U, ale i reszta która na słowo pokarz wyniki reaguje co najmniej krzykiem i dlatego godzina gadania o niczym i tablice pisane językiem "ponglisz inglisz" nie mają znaczenia, bo i tak "studenci" się nie kapną.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Cholera on już nawet z jakimś murzyńskim akcentem pisze albo to jakaś nowa waluta urbańskiego - font
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
ja pier.... kiedy ta forexowa hossa i szopka się skończy. Gdzie nie kliknę w necie to obiecują mi miliony z forexu bez żadnej wiedzy i doświadczenia, wystarczy otworzyć konto i voila. Niedobrze się robi. Aż czasami nie chce się wierzyć, że leszczy nie brakuje na takie recepty, ale w sumie to dobrze niech tracą, bo na głupote nie ma lekarstwa.
W naturze jak jesteś głupi albo nieudolny, to cię zjadają, w społeczeństwie golą z kasy !!!
Moim zdaniem w tym wszystkim najgorsze jest to, że Sebastian Urbański pokazując na swoich webinarach np. pozycje stratne, które uśrednia lub gra bez stop lossów, uczy potencjalnych traderów bardzo złych nawyków. A trudniej jest oduczyć się złego nawyku niż nauczyć się czegoś nowego. Tym samym działa na szkodę ludziom, którzy naprawdę chcieliby się nauczyć tradować i nabrali się na jego reklamy 'pała forex'.
Jest jedna prosta zasada, którą kieruję się przy ewentualnych szkoleniach - show me your statement. Jeżeli osoba, która ma Cię szkolić, nie zrobi tego od razu tylko zacznie kręcić, gadać głupoty, że ma nowe konto, że pokazywała już wielokrotnie - bez skrupułów możesz wrzucić takiego typa do worka z wieloma innymi naciągaczami, których w tej branży nie brakuje.
Jesteśmy na forex żeby zarabiać pieniądze tak? Więc uczmy się u ludzi, którzy potrafią to robić - to chyba logiczne, prawda? A pajace pokroju Urbańskiego prędzej czy później będą musieli się wziąć za uczciwą robotę.
Od kilku miesięcy śledzę nagrania S.U. Z resztą żeby się nie rozpisywać lepiej przekonać się samemu, zamiast czytać w pierwszej kolejności bzdury, i zaśmiecać sobie umysł, negatywami które nie mają pokrycia w rzeczywistości. Moim zdaniem jeśli chodzi o S.U całkowity pozytyw. Jest rzeczowy i pokazuje wiele form nastawienia do inwestycji, jakieś opinie typu że S.U ma taki stop los, czy nie ma go w ogóle, czy ma tyle zysku czy tyle, to bzdury.
Najważniejsze to dobrze słuchać i zrozumieć jego opinie analizy i naukę i dostosować te wskazówki do swojej indywidualnej inwestycji. Osobiście jestem przeciwniczką jakiś rekomendacji poziomów robotów forex, opinii na forach forex typu to będzie sl czy by, raczej sama sprawdzam PROFESJONALNE analizy danego mentora czy wskazówki, (oczywiście na które patrze z przymrużeniem oka i do słownie nigdy się nimi nie sugeruje), albo mam swoje profesjonalne strony brokerów, albo wiadomości rynkowe. I sama kreuje swoją opinie na temat danego mentora, brokera czy najważniejsze rynku. Reszta to tylko zaśmiecanie sobie nie potrzebnie umysłu opiniami które są nie obiektywne i zniekształcają tylko obraz rynku. Właśnie parę dni temu pierwszy raz weszłam z ciekawości na jakieś forum forex, w mojej opinii nie ma tam nic ciekawego prócz przegadywania się ten mentor jest taki czy taki, czy bawienia się we wróżki to będzie sl,by jeden wielki misz masz. Z resztą temat rzeka, szkoda klawy. Najważniejsze to wykreować swój własny indywidualizm inwestycyjny. W sumie nie wdaje się w jakieś dziwne dyskusje, więc to jest jedyny post który piszę na temat fx, zamiast przegadywania się na forach wole poświęcić ten czas na konstruktywną analizę techniczną na przyszły tydzień.A tak na marginesie na forach roi się od konkurencji albo nowobogackich pseudo traderów o rozbuchanym ego których opini tym bardziej nie warto brać pod uwagę. Wszystko zaczyna się od wybrania swojego mentora którego można samemu sprawdzić i własnego doświadczenia a nie opinii ''postronniaków'' Pozdrawiam.
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Nevermind pisze:Od kilku miesięcy śledzę nagrania S.U. Z resztą żeby się nie rozpisywać lepiej przekonać się samemu, zamiast czytać w pierwszej kolejności bzdury, i zaśmiecać sobie umysł, negatywami które nie mają pokrycia w rzeczywistości. Moim zdaniem jeśli chodzi o S.U całkowity pozytyw. Jest rzeczowy i pokazuje wiele form nastawienia do inwestycji, jakieś opinie typu że S.U ma taki stop los, czy nie ma go w ogóle, czy ma tyle zysku czy tyle, to bzdury.
Najważniejsze to dobrze słuchać i zrozumieć jego opinie analizy i naukę i dostosować te wskazówki do swojej indywidualnej inwestycji. Osobiście jestem przeciwniczką jakiś rekomendacji poziomów robotów forex, opinii na forach forex typu to będzie sl czy by, raczej sama sprawdzam PROFESJONALNE analizy danego mentora czy wskazówki, (oczywiście na które patrze z przymrużeniem oka i do słownie nigdy się nimi nie sugeruje), albo mam swoje profesjonalne strony brokerów, albo wiadomości rynkowe. I sama kreuje swoją opinie na temat danego mentora, brokera czy najważniejsze rynku. Reszta to tylko zaśmiecanie sobie nie potrzebnie umysłu opiniami które są nie obiektywne i zniekształcają tylko obraz rynku. Właśnie parę dni temu pierwszy raz weszłam z ciekawości na jakieś forum forex, w mojej opinii nie ma tam nic ciekawego prócz przegadywania się ten mentor jest taki czy taki, czy bawienia się we wróżki to będzie sl,by jeden wielki misz mzasz. Z resztą temat rzeka, szkoda klawy. Najważniejsze to wykreować swój własny indywidualizm inwestycyjny. W sumie nie wdaje się w jakieś dziwne dyskusje, więc to jest jedyny post który piszę, zamiast przegadywania się na forach wole poświęcić ten czas na konstruktywną analize techniczną na przyszły tydzień. Pozdrawiam.
Uwaga, zwróćcie uwagę nowy nick 1 post chwalący szkolenie typowe działanie szkoleniowców podpisujących się jako inne osoby często dla zmyłki używają nicków i sformułowań sugerujących, że są kobietami Post kieruje dla zupełnie zielonych dla reszty to oczywista oczywistość jak to mawia prezes Jarosław
Człowieku nasza rozmowa w tym momencie jest bez sensowna. Bo widzisz ani ty ani ja nie mamy pewności ani dowodów na to że nie jesteśmy z konkurencji więc dlatego sądze że takie kupczenie na forach jest bez sensowne. A to nie miejsce aby podawać swoje gg czy swoje dane bo to głupota, osoba ze zdrowym rozsądkiem udowadnia coś sobie a nie innym. I wraca się znowu do pkt wyjścia zarzucając sobie podejrzenia o konkurencji. Tak swoją drogą może napiszesz jeszcze coś o Donaldzie, może coś jeszcze o tabletowym Glińskim, wiecznie jeszcze do tego jakaś przycinka polityczna.... to jest już mdłe. Z resztą będę mądrzejsza i zakończę tą bez konstruktywną rozmowę. Z pozdrowieniami dla tych którzy nie mają własnego systemu myślenia tylko się posiłkują opiniami pseudo traderów którzy plują jadem. I kto tu jest zielony..... ehhhh parodia. Żegnam. Aha a tak na marginesie, przeczytaj jeszcze raz pierwszy post ze zrozumieniem (jeśli potrafisz oczywiście) i dojdziesz sam do wniosku dlaczego jestem tu nowicjuszką.
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
żadna kobieta nie użyje słów: "postronniaków, kupczenie, przycinka polityczna, szkoda klawy (co to w ogóle znaczy:))"
poza tym post jest bardzo negatywny, coś nie pasuje mi do "kobiety", za dużo męskiej agresji, PODPUCHA JAK NIC ;D
Nevermind pisze:Człowieku nasza rozmowa w tym momencie jest bez sensowna. Bo widzisz ani ty ani ja nie mamy pewności ani dowodów na to że nie jesteśmy z konkurencji więc dlatego sądze że takie kupczenie na forach jest bez sensowne. A to nie miejsce aby podawać swoje gg czy swoje dane bo to głupota, osoba ze zdrowym rozsądkiem udowadnia coś sobie a nie innym. I wraca się znowu do pkt wyjścia zarzucając sobie podejrzenia o konkurencji. Tak swoją drogą może napiszesz jeszcze coś o Donaldzie, może coś jeszcze o tabletowym Glińskim, wiecznie jeszcze do tego jakaś przycinka polityczna.... to jest już mdłe. Z resztą będę mądrzejsza i zakończę tą bez konstruktywną rozmowę. Z pozdrowieniami dla tych którzy nie mają własnego systemu myślenia tylko się posiłkują opiniami pseudo traderów którzy plują jadem. I kto tu jest zielony..... ehhhh parodia. Żegnam.
Nie trafiłeś kolego ja po prostu pilnuje co by te "leszcze" się nie łapały w żadną sieć. Dla mnie jest bez znaczenia czy to ty, czy twoja konkurencja, bo macie u mnie wszyscy taką samą opinię, działacie w podobny sposób, podobnymi metodami. Sami zarabiać na rynku nie potraficie, "szkolicie" i z tego właśnie jest pieniądz. Stosowane metody prymitywne, nie mogące dać przewagi na rynkiem, co równa się porażce na samym rynku takiego nieświadomego "studenta". Nie macie skrupułów w nabijaniu ludzi w butelkę, a tego darować nie można.