DayTrading: Piątek 8.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 8.03.2013
Flaga mogłaby być gdyby nie te dane, a może i się zrealizuje 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"
- ForexTig3r
- Maniak
To mówisz, że działa wszystko prócz otwierania i zamykania pozycjiTommy_Boss pisze:Ale jazda na platformie wszystko mi działa oprócz opcji otwierania i zamykania pozycji ( XE Markets )
Mieliście już tak?
I nie wiem co dalej , a mam otwarte pozycje !!!!!!!!!!

2 szansa na L, na edku była.
gEJ wychodzi z kanału.
Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 14:24 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
na jamniku taki dziwny rgr wychodzi się kształtuje, ale jest za dziesięć w pół do trzeciej
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Gotowi na bujanko? Nie dajmy się wyrzucić za burtę!
- klimokrates
- Pasjonat
Zdjąć SLe tylko TP 

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
no w koncu U J ruszyl z ta korekta 

Czuję w powietrzu, że będzie UP 

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Kilka postów niżej klikałem też że po rozmowie z XE przeinstalowałem platformę i OK.ForexTig3r pisze:To mówisz, że działa wszystko prócz otwierania i zamykania pozycjiTommy_Boss pisze:Ale jazda na platformie wszystko mi działa oprócz opcji otwierania i zamykania pozycji ( XE Markets )
Mieliście już tak?
I nie wiem co dalej , a mam otwarte pozycje !!!!!!!!!!![]()
2 szansa na L, na edku była.
gEJ wychodzi z kanału.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
jamnik pewnie za mocno nie spadnie w przypadku lepszych danych, ale może liczyć na częściowa realizację zysków z wczoraj
i patrzcie na W1
i patrzcie na W1
zapomniałeś dodać, i podpiąć się w dobrą stronę rynkuklimokrates pisze: Zdjąć SLe tylko TP
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!