czy ta doji na szczycie mozna traktowac jako jedna z trojki...Mpapiez pisze: Teraz na H4 masz trójkę hossy.
DayTrading: Piątek 8.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 8.03.2013
nowa jakość
- atlanticos
- Maniak
mój punkt widzenia edka - h4, sądzę że podciągnęli go przed parolami żeby upadek był bardziej bolesny... sporo ludzi już przebukowało lot na L więc chyba o to chodziło
ale może się mylę

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
handlare pisze:czy ta doji na szczycie mozna traktowac jako jedna z trojki...Mpapiez pisze: Teraz na H4 masz trójkę hossy.
Masz wolny wybór.
Ale jak myślisz że wszystkie formacje ci się będą malować jak w książce, to się możesz rozczarować

Swoją drogą to i tak jedynie NFP zadecyduje o kierunku.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Dobra dawać UP bo mi depo klęknie !!!!!!!!!!!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- klimokrates
- Pasjonat
Jedno ale mam do kanału, że raz jest po knotach raz po korpusach, albo albo, musisz wybrać bo tak to naciągane trochę.atlanticos pisze:mój punkt widzenia edka - h4, sądzę że podciągnęli go przed parolami żeby upadek był bardziej bolesny... sporo ludzi już przebukowało lot na L więc chyba o to chodziłoale może się mylę
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
podwójne denko było na 1,30
eLeczka panowie obowiązuje

eLeczka panowie obowiązuje
też rysuję linie nie zawsze zgodnie z regułami i się sprawdzają, przynajmniej w mojej platformieklimokrates pisze:Jedno ale mam do kanału, że raz jest po knotach raz po korpusach, albo albo, musisz wybrać bo tak to naciągane trochę.atlanticos pisze:mój punkt widzenia edka - h4, sądzę że podciągnęli go przed parolami żeby upadek był bardziej bolesny... sporo ludzi już przebukowało lot na L więc chyba o to chodziłoale może się mylę

"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
- klimokrates
- Pasjonat
Są też ludzie co rysują linie tak żeby wytłumaczyć swoje źle zajęte pozycjeneosb pisze:też rysuję linie nie zawsze zgodnie z regułami i się sprawdzają, przynajmniej w mojej platformieklimokrates pisze:Jedno ale mam do kanału, że raz jest po knotach raz po korpusach, albo albo, musisz wybrać bo tak to naciągane trochę.atlanticos pisze:mój punkt widzenia edka - h4, sądzę że podciągnęli go przed parolami żeby upadek był bardziej bolesny... sporo ludzi już przebukowało lot na L więc chyba o to chodziłoale może się mylę

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
nie mysle tak, tylko po to formacje zostaly opisane azeby nie pozostawiac watpliwosci, jest mozliwosc wlasnej interpretacji ale wtedy nie trzyma sie to kupy, bo co to za zasada, ktora mozna interpretowac na rozne sposoby. a tu chodzi o konkret a nie gdybanie.Mpapiez pisze: Ale jak myślisz że wszystkie formacje ci się będą malować jak w książce, to się możesz rozczarować.
nowa jakość
- atlanticos
- Maniak
klimokrates pisze:Jedno ale mam do kanału, że raz jest po knotach raz po korpusach, albo albo, musisz wybrać bo tak to naciągane trochę.atlanticos pisze:mój punkt widzenia edka - h4, sądzę że podciągnęli go przed parolami żeby upadek był bardziej bolesny... sporo ludzi już przebukowało lot na L więc chyba o to chodziłoale może się mylę
przyjrzyj się uważnie... kanał jest po pierwszych dwóch szczytach i pierwszym dołku po knotach pociągnięty... a kolejne szczyty i dołki tak reagowały na linii kanału... praktycznie żadna świeczka h4 nie zamknęła się poza kanałem - zawsze był test i powrót... jak dla mnie kanał jak najbardziej respektowany przez cenę... na interwale H4 nigdy w punkt nie odbije CI cena - zawsze jest granica błedu, im większy interwał tym większa granica tolerancji zachowania ceny na liniach
wiem jedno...zajmowanie na takim oporze L-ki to proszenie się o kłopoty... już kilka szczytów z L-ką złapałem w swojej "karierze" i na pewno na takiej linii L-ki nie wrzucę tym bardziej jeśli trend wciąż mamy spadkowy a od wczoraj to tylko sobie korektę robimy
co nie zmienia faktu że na parolach odwracam wzrok bo siedzę w usdpln na L i w edku na S

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz