3065-3075, jezeli ma rosnac to nizej nie zjedzie.rafmax pisze:własnie zamknałem moje selle na edziu z kilkupipsowym zyskiem. znajac moje pokrecone szczesacie teraz zacznie zjezdzac...
DayTrading: Piątek 8.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 8.03.2013
nowa jakość
kanały ponaginane
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
A kij im wielki w okoForexTig3r pisze:Trafiłeś
Nie no jak zaczną zjeżdżać to ja już nie wiem co może byki uratować...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rafmax na kiwi wchodz w krotka, rgr dzisiaj sie zrealizowal, potwierdzony retestem szyji, zasieg 8195
osobiscie, wczoraj zaczalem, dzis dolozylem jeszcze jedna.
nowa jakość
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Szybkie przeinstalowanie i wszystko działa !!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
tak jak w załaczniku...handlare pisze:rafmax na kiwi wchodz w krotka, rgr dzisiaj sie zrealizowal, potwierdzony retestem szyji, zasieg 8195
rafmax pisze:A kij im wielki w okoForexTig3r pisze:Trafiłeś
Nie no jak zaczną zjeżdżać to ja już nie wiem co może byki uratować...czas zmienic walor a na edziu poczekac na prawdziwego sella...
Ta szpila w dół nie powinna być większa ?
kurdr nie zauwazylemrafmax pisze:tak jak w załaczniku...
nowa jakość
tomi, jak masz smart fona to możesz sobie zainstalować MT4 czy MT5, tam znajdziesz swojego brokera i masz dostęp do konta swojego, tak w razie w, w razie jak neta padnie czy co innego. do analizy to się nia nadaje ale do kontroli pozycji jak najbardziej
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Właśnie , dobrze że poruszyłeś temat, a ja na zakupie jestem.
Jakiego smartfona polecacie pod FOREX ??
Jakiego smartfona polecacie pod FOREX ??

Ostatnio zmieniony 08 mar 2013, 08:31 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 6 razy.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!