Już ostatnio mieli, wybrali gorzej - Niemca... Ciekawe kto terazklimokrates pisze:Jeśli ci nie przeszkadza to będę takiej nazwy używał, 3 białych papieży !!! ale słyszałem, że teraz murzyna mają wybrać ?!
DayTrading: Piątek 8.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 8.03.2013
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"
edek ejek, każdy w swoją stronę, indeks dolara ponownie pnie do góry
w bre trader spread na ejku 0,5 pipsa, na rynku falistym bez fałszywek, w zakresie 30 pips spokojnie można zarabiać
na us500 można grać 0,1 lota :] biorąc pod uwagę że giełdy raczej chodzą do góry, to można w miłej atmosferze rozpocząć przygodę z rynkiem
w bre trader spread na ejku 0,5 pipsa, na rynku falistym bez fałszywek, w zakresie 30 pips spokojnie można zarabiać
na us500 można grać 0,1 lota :] biorąc pod uwagę że giełdy raczej chodzą do góry, to można w miłej atmosferze rozpocząć przygodę z rynkiem
Nie patrz na to okienko ze spreadem to lipa patrz na całkowity koszt transakcji po zamknięciu a on jest niemały. Mam aliora od dwóch lat i znam temat.Teraz i tak jest trochę lepiej. Ale do scalpu sie nie nadaje przy kosztach brokera 1,5-2 pipów.Niewątpliwą zaletą aliora (dlatego go mam) jest szybki dostęp do gotówki. Jako że od jakiegoś czasu żyje tylko z forexu jest wygodne. Na emeryturę zarabiam u innego brokera z pewnych względów nie w Polsce.Vanitas Vanitatum pisze:Nie liczyłem, ale tak na oko to 3-4 ticki (0,3-0,4 pipsa), przy założeniu że mamy środek dnia, intensywny handel, ale żadnych newsów. W czasie newsów potrafią się dziać cuda - spready olbrzymie itp.pr7emo pisze:to ile tam jest średni spread na edku w ciągu dnia
Najgorzej jest tuż po godz. 23, wtedy tak jakby handel zamierał i spready potrafią być dobrych kilka pipsów nawet na majorsach.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
przyznam ze imponuja mi takie osoby. sam daze do takiej efektywnosci zeby moc poswiecic sie tylko grze. poki co skutecznosc jest zbyt niska zeby wogole o tym myslec. daytrading czy dluzsze terminy?Adam pisze:Jako że od jakiegoś czasu żyje tylko z forexu jest wygodne. Na emeryturę zarabiam u innego brokera z pewnych względów nie w Polsce.
nowa jakość
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ale jazda na platformie wszystko mi działa oprócz opcji otwierania i zamykania pozycji ( XE Markets )
Mieliście już tak?
I nie wiem co dalej , a mam otwarte pozycje !!!!!!!!!!
Mieliście już tak?
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
mialem kiedys takie sytuacje, byl problem z polaczeniem internetowym, platrorma nie wysylala zlecen, przynajmniej cos takiego bylo napisane. wykres chodzil, tf zmienialy sie jak nalezy.Tommy_Boss pisze:Ale jazda na platformie wszystko mi działa oprócz opcji otwierania i zamykania pozycji ( XE Markets )
Mieliście już tak?
nowa jakość
A nie ma możliwości u tego brokera zmieniać pozycję przez strony internetowe awaryjnie ?Tommy_Boss pisze:Ale jazda na platformie wszystko mi działa oprócz opcji otwierania i zamykania pozycji ( XE Markets )
Mieliście już tak?
obudzili się
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
własnie zamknałem moje selle na edziu z kilkupipsowym zyskiem. znajac moje pokrecone szczesacie teraz zacznie zjezdzac... 

- ForexTig3r
- Maniak
Trafiłeś 
Nie no jak zaczną zjeżdżać to ja już nie wiem co może byki uratować...

Nie no jak zaczną zjeżdżać to ja już nie wiem co może byki uratować...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线