DayTrading: Czwartek 7.03.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 7.03.2013
Tam na tym screenie dostrzeżesz otwartą pozycję, późno, bo późno ale jest te ponad 80 pipsów jak na razie i nie zamykam.
Ruchy są z dupy, ale widzisz od rana na edku jest ponad 100 pipsów a na ejku ponad 260, tj. ruchy żółwia, najlepiej z rana 8-9 stawiać L i bajo, a nie na skalpach w takich ruchach ....
EJek i Edke dalej UP jak widzisz...
Ruchy są z dupy, ale widzisz od rana na edku jest ponad 100 pipsów a na ejku ponad 260, tj. ruchy żółwia, najlepiej z rana 8-9 stawiać L i bajo, a nie na skalpach w takich ruchach ....
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
obserwuje sobie tak gbpusd od 4 godzin i doslownie każdą 30 minutówkę z knotem domykają, na koniec takiej 30 minutowki robią szybkiego up by pozniej przez kolejne pol godziny ją dopelniac i tak non stopForexTig3r pisze:Mam przeczucie, że będzie powrót z wybicia tro∆kąta W1, UP.overall pisze:nie wiem, czy zauwazyliscie ale na funciaku pojawiła sie formacja katapulty. Na załączonym obrazku widac juz wielką kule forsy na kilka dziesiąt tysięcy lotów.
![]()
a tak powaznie, jakies koncepcje co do kabla?
Rynek wykupiony jest nie ma już za bardzo fundamentów za spadkami....

Nie trawie wszelakich formacji ale na m30 mamy podwojne denko i cos ala orgr.
Co do w1 to daleko wstecz jest praktyczne wsparcie, do tego poziom 1.5000 i ze nie zwiększają skupu to cos tam swiadczy za up. No fundamenty co raz lepsze, ostatnio nawet znosne dane byly. Moze sie odwrócimy jak na eurusd. pozostaje tylko kwestia eurgbp, co tam sie stanie.
to co się dziś wydarzyło, moge proscić o skrót niusów?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ForexTig3r pisze:Tam na tym screenie dostrzeżesz otwartą pozycję, późno, bo późno ale jest te ponad 80 pipsów jak na razie i nie zamykam.
tak ostanie podrygi przed korekta tego ruchu

- roberttheus
- Maniak
na edku to już nie wrócimy poniżej 1.31?
-- Dodano: czw 07-03-2013, 20:18 --
gnoje mnie rano wystopowali na 1.30 a miałem longa
-- Dodano: czw 07-03-2013, 20:18 --
gnoje mnie rano wystopowali na 1.30 a miałem longa
windsurfing na falach trendu
Nowy123 pisze:ForexTig3r pisze:Tam na tym screenie dostrzeżesz otwartą pozycję, późno, bo późno ale jest te ponad 80 pipsów jak na razie i nie zamykam.
tak ostanie podrygi przed korekta tego ruchuna EJ i U J
musze przyznac ze UJ i EJ mnie w tym tygodniu zaskoczyl. w zyciu bym nie pomyslal...
-
- Gaduła
Cały czas mi się wydaje, że kangur szykuje się do skoku.
Może mam już halucynacje od tego forexa?
Może mam już halucynacje od tego forexa?

Wydaje mi się że kabel dobił do wsparcia 1.5015 i powinien lecieć do góry... czy ktoś też to widzi?
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- roberttheus
- Maniak
to co można znów osłabiać jena? to już przesądzone wg Was nie będzie zlotu w dół?
windsurfing na falach trendu
szczudlo6 pisze:Wydaje mi się że kabel dobił do wsparcia 1.5015 i powinien lecieć do góry... czy ktoś też to widzi?
kabel jest zjebany wiec trzeba uwazac.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.