handlare pisze:ciekawe ile razy jeszcze zmienisz zdanie po 14:30mvmaniek pisze:zmieniam na up na eu...
nie wiem wazne ze ugrywam po pare pipsówmvmaniek pisze:??ForexTig3r pisze:mvmaniek pisze:zmieniam na up na eu...

handlare pisze:ciekawe ile razy jeszcze zmienisz zdanie po 14:30mvmaniek pisze:zmieniam na up na eu...
nie wiem wazne ze ugrywam po pare pipsówmvmaniek pisze:??ForexTig3r pisze:mvmaniek pisze:zmieniam na up na eu...
na ich stronce pisze, 0,0045% kiedyś było 2x więcejAdam pisze:na spreed nie patrz dolicz jeszcze prowizję banku i zobaczysz faktyczny koszt transakcji tragediapr7emo pisze:3 pipsy był maks spread na danych w bre trader, dobry wynik
wiarygodne źródło, analiza po prostu miodzio....fajnynick21 pisze:w tvn cnbc mowią ze edziu do konca tygodnia pyknie poziom 1.3140
Też bym chciał żeby ta korekta wreszcie się skończyla i powrót do tego co bylo od polowy listopada http://prntscr.com/vcsc2ForexTig3r pisze:wiarygodne źródło, analiza po prostu miodzio....fajnynick21 pisze:w tvn cnbc mowią ze edziu do konca tygodnia pyknie poziom 1.3140
Narkotyki nic nie powiedzą nowego, więc pod uwagę można brać tylko AT, a ta czeka aby się naćpać...
Ale JEN, niby spotykamy się na UJ ze szczytem, ale nie wygląda aby miało się zatrzymać, pewnie poleci przeciwnie do edka na wystąpieniu jako 5 i lecim
ta szpilka po ecb stopach mnie przekonała, pamiętam podobne okazy a potem Michael PhelpsTommy_Boss pisze:Ja też w S ale czujnie!!!!!!!!!!!
Pewnie go do Sejmu nie wpuścili jaka partia taki premierantoniZ pisze:tvp info, pierwszy raz widzę aby przyszły premier przemawiał z tableta.
Chyży Ruj był zaniepokojony.
RPP obniżyła stopy o 50pb. Pieniądze popłyną na grajdół. rafmax brawo, oklaski...