a edek ani drgnie w góre...na kablu wycinka leszczafajnynick21 pisze:KAbel na spadek sie rysuje

kabel w góre, edek w dół, tego jeszcze nie było dziś

a edek ani drgnie w góre...na kablu wycinka leszczafajnynick21 pisze:KAbel na spadek sie rysuje
Dokładnie na własne życzenie zakładasz sobie stryczek na szyjęZielonaMgielka pisze:50 pips to duzo ale stanie na rynku podczas takich danych to przewaznie strzal w stope.handlare pisze:mialem ustawiony buy stop i na danych przesuneli mi go 50 pips w gore! wydymali czy blad platformy?
Chyba nie, ja pod wzrosty sie podlaczylem w polowie tej swiecymvmaniek pisze:warto brac kabla teraz w eski?
Jesli chcesz grac na nieplynnym rynku to licz sie z tym ze bedziesz mial takie rekwoty dosyc czesto.handlare pisze:alez kołki!! krotka mialem ma BE i rzeczywiscie tak mi zamknelo, a zaraz nad nia buy stop, otworzyla sie na szczycie szpilki!! no przeciez to jakis zart!!!
Trzeba łapać górki, bo to długo nie potrwa. To, że nie zwiększyli QE w żaden sposób nie rozwiązuje problemów w UK.fajnynick21 pisze:Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana , dzisiaj sie nie udalo;/ ajj no ale dobra jedziemy na polnoc z kablem, jakies propozycje co do zasiegu?
uwierz mi, taki myk po raz pierwszy od 3 lat mi sie przydarzyl.ZielonaMgielka pisze:Jesli chcesz grac na nieplynnym rynku to licz sie z tym ze bedziesz mial takie rekwoty dosyc czesto.handlare pisze:alez kołki!! krotka mialem ma BE i rzeczywiscie tak mi zamknelo, a zaraz nad nia buy stop, otworzyla sie na szczycie szpilki!! no przeciez to jakis zart!!!