DayTrading: Czwartek 7.03.2013
- fajnynick21
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 7.03.2013
Na której stronie są najszybciej podawane dane, chodzi mi o to ze jak w kalendarzu jest wartosc ostatnia, prognoza to na którym kalendarzu najszybciej sie dowiem o aktualnej stopie?
Nie grasz, nie wygrasz
to już wiadomo z jakiego poziomu walnie w dół 

- ZielonaMgielka
- Maniak
http://talking-forex.comfajnynick21 pisze:Na której stronie są najszybciej podawane dane, chodzi mi o to ze jak w kalendarzu jest wartosc ostatnia, prognoza to na którym kalendarzu najszybciej sie dowiem o aktualnej stopie?
Twitter tez jest bardzo pomocny.
- fajnynick21
- Gaduła
pisalem Ci wczesniej, ze jesli chodzi o kabla to w momencie podania takich info do publicznej wiadomosci, na wykresie w wiekszosci przypadkow jest juz po wszystkim, zostaje lapanie nozy, co przy duzym ruchu jeszcze moze sie oplacic.fajnynick21 pisze:Na której stronie są najszybciej podawane dane, chodzi mi o to ze jak w kalendarzu jest wartosc ostatnia, prognoza to na którym kalendarzu najszybciej sie dowiem o aktualnej stopie?
nowa jakość
- fajnynick21
- Gaduła
Zazwyczaj mi sie udaje, mam szybką myszkę:D
Nie grasz, nie wygrasz
- ZielonaMgielka
- Maniak
Zamiast lapac noze moze warto sie podlaczyc. Publikacje stop czasami skutkuja kilkuset pipsowymi ruchami.handlare pisze:pisalem Ci wczesniej, ze jesli chodzi o kabla to w momencie podania takich info do publicznej wiadomosci, na wykresie w wiekszosci przypadkow jest juz po wszystkim, zostaje lapanie nozy, co przy duzym ruchu jeszcze moze sie oplacic.fajnynick21 pisze:Na której stronie są najszybciej podawane dane, chodzi mi o to ze jak w kalendarzu jest wartosc ostatnia, prognoza to na którym kalendarzu najszybciej sie dowiem o aktualnej stopie?
- fajnynick21
- Gaduła
- ForexTig3r
- Maniak
Druga wersja jest taka, że już dawno chcieli ale niestety musieli zaczekać na dziś.Mpapiez pisze:Linia trendu zdechła.
Jak "40" teraz puści to kolejny przystanek "70".
Z tym że osobiście uważam że jak ta 40 teraz padnie, to czwarty raz dna raczej badać nie będziemy.
Wiem że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale takie H4 jak się porobił tylko podkreślają odwrót.
Podwójne dno też było wymowne - zobaczymy czy się spełni.
Opory od góry + wzrosty tak zdecydowane jak zdechły pies...

Ostatnio zmieniony 07 mar 2013, 12:23 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Nieśmiała propozycja na Edka 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 mar 2013, 12:23 przez Walkiria, łącznie zmieniany 1 raz.
Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim się poddasz spróbuj !