123.90rafmax pisze:Jeszcze co do EJ - zasieg wybicia z trojkata ktory mielismy w zeszłym tygodniu to 122,9x
NA edku kluczowe jest 3060/70
Kto zarobił wczoraj na PLN i CAD

123.90rafmax pisze:Jeszcze co do EJ - zasieg wybicia z trojkata ktory mielismy w zeszłym tygodniu to 122,9x
Mpapiez pisze:Linia trendu zdechła.
Jak "40" teraz puści to kolejny przystanek "70".
Z tym że osobiście uważam że jak ta 40 teraz padnie, to czwarty raz dna raczej badać nie będziemy.
Wiem że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale takie H4 jak się porobił tylko podkreślają odwrót.
Podwójne dno też było wymowne - zobaczymy czy się spełni.
Kod: Zaznacz cały
EURUSD Capped By Good Size Offers
I’m hearing there’s a decent amount to go between 1.3040-50 which is stalling any move higher for the moment
Opcja 1: 129.700 - 129.900rafmax pisze:Jeszcze co do EJ - zasieg wybicia z trojkata ktory mielismy w zeszłym tygodniu to 122,9x
rafmax pisze:Mpapiez pisze:Linia trendu zdechła.
Z tym że osobiście uważam że jak ta 40 teraz padnie, to czwarty raz dna raczej badać nie będziemy.
Wiem że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale takie H4 jak się porobił tylko podkreślają odwrót.
U mnie trzyma idealnie poki cotylko czy wytrzyma?
zasięg wybicia.Mpapiez pisze:Linia trendu zdechła.