Mam problem - przy zakładaniu konta mam wbić brokera i hasło którym się loguję na platformę (hasło inwestora)? Takich rzeczy przecieź się nie podaje...
I jak zalorzę już takowe konto systemu i udostępnię to czy bedzie widoczna cala historia czy tylko od daty załorzenia na myfxbook?
konto na myfxbook pytanko
Re: konto na myfxbook pytanko
Hasło inwestora umożliwia tylko podgląd konta, przy jego pomocy nie jesteś w stanie zawrzeć transakcji. Więc niczym to nie grozi.
A dostępne będzie to co na co sam zezwolisz - masz tam możliwość konfiguracji co będzie publiczne a co prywatne. Co do daty to domyślnie jest cała historia konta, ale możesz skonfigurować tak była od danego dnia.
A dostępne będzie to co na co sam zezwolisz - masz tam możliwość konfiguracji co będzie publiczne a co prywatne. Co do daty to domyślnie jest cała historia konta, ale możesz skonfigurować tak była od danego dnia.
A z skąd mam to haslo niby wziąć?
dostałeś je od brokera.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Jak nie masz lub nie znasz to je ustawPłaski pisze:A z skąd mam to haslo niby wziąć?

TOOLS->OPTIONS->SERVER PASSWORD->CAHNGE
w pierwszym textboxie (okienku) wpisujesz hasło główne
zaznaczasz że chcesz ustawić hasło inwestora
i w dwóch textboxach kolejnych wpisujesz dwa razy nowe hasło inwestora
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
- bartek1916
- Pasjonat
Cześć, temat watku ogolny wiec wklejam tu swoje pytanie:
Czy jest jakis sposob aby kontynuowac istniejaca strategie na MyFXbook na nowym koncie u innego brokera? Zmieniam na STP i chcialbym kontynuowac generowanie wynikow na tym samym koncie myfx
Czy jest jakis sposob aby kontynuowac istniejaca strategie na MyFXbook na nowym koncie u innego brokera? Zmieniam na STP i chcialbym kontynuowac generowanie wynikow na tym samym koncie myfx

To ja mam odwrotne pytanie do bartka1916
Mam konto na ktorym jest juz jakas historia, ale jako ze zaczalem tradowac inna strategia od jakiegos czasu chcialbym zeby na myfxbook pozywalo historie od zaczecia nowej strategi. Czy jest jakas opcja zeby ustawic start historii transakcji i zeby wedlug tego wyliczane byly statystyki?
Mam konto na ktorym jest juz jakas historia, ale jako ze zaczalem tradowac inna strategia od jakiegos czasu chcialbym zeby na myfxbook pozywalo historie od zaczecia nowej strategi. Czy jest jakas opcja zeby ustawic start historii transakcji i zeby wedlug tego wyliczane byly statystyki?
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
- bartek1916
- Pasjonat
To tez dobre pytanie. Na obydwa nie znalazlem odpowiedzi na Myfxbook
proszęMajorGC pisze:To ja mam odwrotne pytanie do bartka1916

jeszcze tam pewnie będziesz musiał wklepać Custom deposit taki jaki był na początku testowania tej nowej strategii, żeby od jego wartości były liczone wszystkie statystyki