DayTrading: Środa 6.03.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 06 mar 2013, 23:52

Wzrost
21
46%
Bez zmian
3
7%
Spadek
22
48%

Liczba głosów: 46

Awatar użytkownika
jurekszczurek
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Środa 6.03.2013

Nieprzeczytany post autor: jurekszczurek »

BOCZEK pisze:beżowa księga, to stan gospodarki USA taki raport, co gdzie jakie wskaźniki i inne wg FEDu wzrosty czy spadki czy przyśpieszenia

Dzisiaj w wiadomościach mówili że przyspieszają bo drukują dolary a Edek w dół :shock:
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" :)

Awatar użytkownika
martell
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: martell »

Tak dla odmiany - EURJPY dał mi wiele zarobić w ostatnich trzech tygodniach, ale od tygodnia nerwy mi psuje :) Pewnie w nocy wyjdzie z trendu bocznego w górę po decyzji BoJ, który raczej nie zmieni stóp procentowych i tydzień trzymania pozycji zakończą stop lossy.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

jurekszczurek pisze:
BOCZEK pisze:beżowa księga, to stan gospodarki USA taki raport, co gdzie jakie wskaźniki i inne wg FEDu wzrosty czy spadki czy przyśpieszenia

Dzisiaj w wiadomościach mówili że przyspieszają bo drukują dolary a Edek w dół :shock:
to cię dziwi? Przyspieszają z gospodarką, więce edek w dół 8) ten dodruk tylko trochę moci, ale kiedy dodruk zestawi się z sytuacją w strefie ojro.

-- Dodano: śr 06-03-2013, 21:20 --

aktywnośc rozwija się od skormnego do umiarkowanego, wydaki konsumentó rosną (turystyka i auta) nieruchomosci okej, przemysł też się poprawia, czyli S ... mała poprawa na rynku parcy, zarz bedzie gadał mario drgi
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

jadzie bankstera na U J pod BOJ :)

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

BOCZEK pisze:
jurekszczurek pisze:

to cię dziwi? Przyspieszają z gospodarką, więce edek w dół 8) ten dodruk tylko trochę moci, ale kiedy dodruk zestawi się z sytuacją w strefie ojro.

-- Dodano: śr 06-03-2013, 21:20 --

aktywnośc rozwija się od skormnego do umiarkowanego, wydaki konsumentó rosną (turystyka i auta) nieruchomosci okej, przemysł też się poprawia, czyli S ... mała poprawa na rynku parcy, zarz bedzie gadał mario drgi

dodruk to raczej edek w góre, do tego sytuacja w ojro jest dosc dobra. Czasy gdy mial byc koniec dolara a pozniej koniec euro juz minely :)

Jesli edek w koncu da se siana i sie odbije to na ejku mamy torpede doganiającą ujka.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

edek już 3 dni siedzi w range 100 pipsów :/

Awatar użytkownika
jurekszczurek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: jurekszczurek »

overall pisze:
dodruk to raczej edek w góre, do tego sytuacja w ojro jest dosc dobra. Czasy gdy mial byc koniec dolara a pozniej koniec euro juz minely :)

Jesli edek w koncu da se siana i sie odbije to na ejku mamy torpede doganiającą ujka.

Właśnie tak myślę i w końcu Amerykańce się przejadą na dodruku sentyment do dolara nie jest tak mocny jak dawniej :564:
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" :)

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

EJ w koncu delikatnie musnał szeroka strefe oporu. Czy to mu wystarczy?

zobaczymy co h1 powie...
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

podwojny szczyt na SP500 intra i konce na - lub przy 0

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

ostatnio merkel bredzila , ze kurs zaczyna ich niepokoic ponizej 1,3 :)
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

Zablokowany