U mnie na koncie demo w BREtraderze ta opcja jest dostępna, a na rzeczywistym nie?raposo pisze:Czyli chodzi Ci o opcję "zamknij przez". To co innego.
Niestety ale ta opcja jest niedostępna u brokerów działających w modelu ECN/STP. Screen pochodzi od brokera typu Market Maker, takim też jest Bossa.
mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: BRE Forex ECN
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2013, 17:05 przez mm75, łącznie zmieniany 1 raz.
- BRE FX ECN
- Gaduła
Niestety Pana konto przypadkowo trafiło do grupy testowej. Błąd już poprawiliśmy i zarazem potwierdzamy: zlecenie close-by nie jest dostępnemm75 pisze:Na koncie demo w BREtraderze ta opcja jest dostępna, a na rzeczywistym nie?raposo pisze:Czyli chodzi Ci o opcję "zamknij przez". To co innego.
Niestety ale ta opcja jest niedostępna u brokerów działających w modelu ECN/STP. Screen pochodzi od brokera typu Market Maker, takim też jest Bossa.
- kosmowariat
- Gaduła
Proszę o czytanie ze zrozumieniem
Screen nie pochodzi z BRE. W BRE aktualnie katuję demko.
-- Dodano: 28 lut 2013, 16:46 --
@BRE FX ECN - rozważacie wprowadzenie takiej opcji w przyszłości ?

-- Dodano: 28 lut 2013, 16:46 --
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
- BRE FX ECN
- Gaduła
Obecnie technicznie nie jest to możliwe. Z tego co się orientujemy, inni brokerzy działający w modelu ECN również nie dają takiej możliwościkosmowariat pisze:
- kosmowariat
- Gaduła
Ok, chyba byłem trochę leniwy. Dwa pierwsze z brzegu lansujące się na ECN, bzwbk i fxopen, w obu opcja dostępna.
-- Dodano: 28 lut 2013, 20:42 --
sprawdzone niestety na demo, ale pokopię jeszcze
-- Dodano: 28 lut 2013, 20:42 --
sprawdzone niestety na demo, ale pokopię jeszcze
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Jak to jest z wypłatami do mBanku ?
Wpłacałem dzisiaj na konto BREForex i wpłata zaksięgowana była po ok 5 minutach .
Chciałem wypłacic także na próbę , ale czekam juz ponad godzinę na wypłatę do mBanku.
Czytałem wcześniej,że wypłaty sa realizowane w trybie godzinnym w ramach grupy BRE.
W trybie godzinnym od zlecenia wypłaty, czy może o pełnej godzinie ?
Z MT4 pobrało wypłatę natychmiast po zleceniu w zakładce "Moj FX" na strone banku.
Aktualizacja:
wypłata doszła po godzinie i 15 minutach.
Teraz juz wiem jak długo trzeba czekać na wypłatę. Jest to ważne ponieważ moja strategia zakłada częste wypłaty.
Wpłacałem dzisiaj na konto BREForex i wpłata zaksięgowana była po ok 5 minutach .
Chciałem wypłacic także na próbę , ale czekam juz ponad godzinę na wypłatę do mBanku.
Czytałem wcześniej,że wypłaty sa realizowane w trybie godzinnym w ramach grupy BRE.
W trybie godzinnym od zlecenia wypłaty, czy może o pełnej godzinie ?
Z MT4 pobrało wypłatę natychmiast po zleceniu w zakładce "Moj FX" na strone banku.
Aktualizacja:
wypłata doszła po godzinie i 15 minutach.
Teraz juz wiem jak długo trzeba czekać na wypłatę. Jest to ważne ponieważ moja strategia zakłada częste wypłaty.

- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
Zapewne "problem" polega na tym, że wypłaty muszą być zatwierdzane ręcznie i nie idą z automatu więc jeśli operacji księgowych jest dużo lub pracownik akurat ma lunch to może się to nieznacznie wydłużyć. I tak nie ma tragedii, bo niektórzy wypłacają np. 3 razy w tygodniu hurtowo, a nie na bieżąco
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
planujecie wprowadzić wiadomości do platformy mt4?
BRE na FB ogłosił konkurs:
https://www.facebook.com/home.php#!/breforex?fref=ts
Grasz często pod publikację danych? Umiesz trafnie prognozować nadchodzące odczyty? Jeżeli tak, to sprawdź się i weź udział w naszym konkursie. Zasady są bardzo proste najtrafniejsza prognoza zwycięża, a w przypadku dwóch identycznych, nagradzana jest ta wcześniejsza. Nagrodą jest gra inwestycyjna Mr.Inwestor.
Zaczynamy od jutrzejszych danych o payrollach oraz bilansie handlowym Chin. Swoje prognozy prosimy zamieszczać w komentarzach pod naszym postem dotyczącym konkretnego odczytu. Ze zwycięzcą skontaktujemy się w celu ustalenia sposobu odbioru nagrody.
https://www.facebook.com/home.php#!/breforex?fref=ts
Grasz często pod publikację danych? Umiesz trafnie prognozować nadchodzące odczyty? Jeżeli tak, to sprawdź się i weź udział w naszym konkursie. Zasady są bardzo proste najtrafniejsza prognoza zwycięża, a w przypadku dwóch identycznych, nagradzana jest ta wcześniejsza. Nagrodą jest gra inwestycyjna Mr.Inwestor.
Zaczynamy od jutrzejszych danych o payrollach oraz bilansie handlowym Chin. Swoje prognozy prosimy zamieszczać w komentarzach pod naszym postem dotyczącym konkretnego odczytu. Ze zwycięzcą skontaktujemy się w celu ustalenia sposobu odbioru nagrody.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
i jeszcze jedno pytanie: używając smart order przy zmianie okresu w ramach jednej pary walutowej kasowane jest okienko stop/limit, pozostałe dane jak wpisana wcześniej ilość pipsów sl pozostają bez zmian, czy można to zoptymalizować?pr7emo pisze:planujecie wprowadzić wiadomości do platformy mt4?