U mnie troche niżej
Pełnomocnik pisze:Ja tej S w ogóle nie otworzyłem, pisałem ze postawiłem oczekującą na 3050 z nadzieją ze jeszcze tam wrócą na chwilę, niestety polecieli szybko down beze mnie i dlatego ją usunąłem![]()
Szkodabo mi uciekli a parę pipek by wpadło..
A co do TP tez bym tam targetował lub nawet trochę niżej ale...widać ze w dalszych spadkach przeszkadza poziom ok 3017 jest tam LL ostatniej MN widać ze odbijają od tego poziomu - jak go ta H1 nie rozjedzie to może być ciezko a godzina jest taka ze pod zieloną H4 nawet by pasowało
Jak wąskie masz stopy?Pełnomocnik pisze:ale wkurwiają dzisiaj. miałem L od 3050 to mnie wycieli, no nic spróbuje od 3030 moze polecą w końcu ale jakoś dziwnie się to układa dzisiaj
Zależnie od sytuacji ale z reguły ok15 pipsmryko pisze:Jak wąskie masz stopy?Pełnomocnik pisze:ale wkurwiają dzisiaj. miałem L od 3050 to mnie wycieli, no nic spróbuje od 3030 moze polecą w końcu ale jakoś dziwnie się to układa dzisiaj
No ja właśnie liczę na to ze zrobią tą ZL MN. Na dole moim zdanie na razie już nie mają czego szukać (do ekstremum) wszystko powycinane.