DayTrading: Wtorek 5.02.2013
Re: DayTrading: Wtorek 5.02.2013
racje mozesz miec i Ty bo 1,3050 jest opor i mozemy sie odbic od niego, ale dla mnie pewniejsze jest wchodzenie w shorty przy bandzie "normalnego kanału" niz takiego troche spłaszczonego;)
zawierzam w to, iż kanał został lekko zwężony przez poprzedni szczyn, bo dane fundamentalne i nastroje mogłyby nie pozwalać na wybicie 1.3050-60. ale to tylko moje zdanie i czas pokaże
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
-
- Gaduła
USD/CAD stoi co prawda nad przepaścią, ale za to jest gotowy odważnie zrobić duży krok naprzód. 

- ForexTig3r
- Maniak
Musisz ocenić, czy EUR będzie rosnąć, czy spadać. Jak dla mnie zawsze lepiej mieć rachunek w walucie słabszej bo masz więcej jednostki.drulaka pisze:ciii.. .ona śpi a ja tu z ukrycia siedze po ciemku ;-)
a auto taki rodzinny czołg bez lufy... Galaxy2
a EJek pcha się ponownie w górę, no nic ja pośpię a japońce niech robią co chcą,
dobranoc, i dużych lotów od rana
-- Dodano: 05 mar 2013, 02:36 --
A jeszcze na szybko muszę się was podpytać, czy konto real lepiej mieć w tych czasach w PLN czy EUR ?
Bo w sumie mam konto w niemieckim banku i tak przed snem coś mnie tkneło... nie zasne dopóki się nie dowiem .. poczytam soebie jeszcze
-- Dodano: 05 mar 2013, 09:56 --
Kabel, kabel, kabel, wycina, wycina, wycina...handlare pisze:mozna sprobowac wejsc w krotka na kablu z tp 5100-5090, nie powinien pokonac tego levelu, na pewno jeszcze nie teraz jezeli wogole w najblizszych dniach dokonaja sie spadki.
na edku obserwowac swiece h4 o 9 (przynajmniej u mnie) 3050 - 3060 to niezly koment na krotka, choc wymarzony jest 10-20 pipek wyzej. jest tam zgrupowanie fibo, a kilka dni wczesniej stanela tam doji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 09:59 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线

-- Dodano: 05 mar 2013, 09:59 --
ankiety coś nie było dzisiaj,
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- klimokrates
- Pasjonat
Na trochę dłużej. Tp 1.3640
Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 10:02 przez klimokrates, łącznie zmieniany 1 raz.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
- ForexTig3r
- Maniak
DANE
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
jak brytole pozytywnie zaskoczą to mamy rakietę do przestworzy jeszcze dziś 1.3115 by mogło strzelić, tym bardziej że na stoch i rsi d1 sygnały kupna się pojawiły, a ja się przyklejam do ceny i rura w długą ...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Ja sobie dla odmiany zrealizowałem zysk i teraz w S wszedłem
.
Myślę o korekcie w dół pod wejście USA i dopiero atak do góry. W rejonie w którym jesteśmy jest bardzo duża podaż.
Jak eLkować to z niższych pułapów.

Myślę o korekcie w dół pod wejście USA i dopiero atak do góry. W rejonie w którym jesteśmy jest bardzo duża podaż.
- ForexTig3r
- Maniak

Zjazd ej i ed
-- Dodano: 05 mar 2013, 10:26 --
Dobrze prawisz.Mpapiez pisze:Ja sobie dla odmiany zrealizowałem zysk i teraz w S wszedłem.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线