DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
- klimokrates
- Pasjonat
Re: DayTrading: Poniedziałek 4.03.2013
BOCZEK masz taką kostkę ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
nie, gram parzyste L, nie parzyste S, Hold jak stanie na sztorc 
można to kupić na allegro

można to kupić na allegro
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jak również gro systemów transakcyjnych zapewniających 1500% w tydzień,
ale ta kostka jest dużo lepsza.
ale ta kostka jest dużo lepsza.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
jeszcze zey wyznaczała SL i TP
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ja próbowałem grać na fazy,( oraz stany zwłaszcza te nieważkości ) zależnie od tego jaką w weekend łapałem tak potem grałem

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
zdradzisz tajniki gry na fazę? plisss!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak myślę!
Tak myślę!
odbiliśmy się od poziomu 1.30 będącego 50 fibo z 1.3020 co może skutkować pogłębieniem dołka,
chyba że nie to nie
chyba że nie to nie
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
nowy, wrzuć ten rysunke bo widze ze sie meczysz a tu dalej nic nie widac
Tak myślę!
Tak myślę!
juz widac na humorekBOCZEK pisze:nowy, wrzuć ten rysunke bo widze ze sie meczysz a tu dalej nic nie widac