pr7emo pisze:to nie kwestia racji tylko dzieło przypadku;) nie daj się ponieść teraz emocjom na fali flowmolmomas pisze:uwielbiam mieć rację
dlatego posta zmieniłem, bo mi się głupio zrobiło co palnąłem
Pozdrawiam
pr7emo pisze:to nie kwestia racji tylko dzieło przypadku;) nie daj się ponieść teraz emocjom na fali flowmolmomas pisze:uwielbiam mieć rację
BOCZEK pisze:ja rzucam kostkąi pod to robie analizę
przynajmniej w dłuzszej perspektywie i dobrym MM mozna wyjsc na 0 i nie stracic depojurekszczurek pisze:BOCZEK pisze:ja rzucam kostkąi pod to robie analizę
Ja monetą próbowałem rzucać - całkiem dobry system![]()
![]()
Ja gram strategią trzymania palca na enterze, jak dotąd się sprawdza.rafmax pisze:Vanitas Vanitatum pisze: To co teraz piszecie, że L będzie grane?![]()
a z czego ono ma wynikac i jaki ma miec zasieg?
ps: macie w ogole jakies własne strategie/systemy gry na podstawie ktorych podejmujecie decyzje, czy sugerujemy sie co inni powiedza?
Ja wyglądam przez okno, później patrzę na termometr i jak temperatura jest na plusie i słońce świeci dłużej niż 5 minut to gram na wzrosty.BOCZEK pisze:ja rzucam kostkąi pod to robie analizę
Vanitas Vanitatum pisze:Ja gram strategią trzymania palca na enterze, jak dotąd się sprawdza.rafmax pisze:Vanitas Vanitatum pisze: To co teraz piszecie, że L będzie grane?![]()
ps: macie w ogole jakies własne strategie/systemy gry na podstawie ktorych podejmujecie decyzje, czy sugerujemy sie co inni powiedza?
to w lutym sporo kasy zarobiłeś, słońce rzadko, tem na minusie przeważnie, spadki też byłyklimokrates pisze:Ja wyglądam przez okno, później patrzę na termometr i jak temperatura jest na plusie i słońce świeci dłużej niż 5 minut to gram na wzrosty.
spróbuj strategii namoczenia śliną dwóch palców i wystawienia ich za oknoVanitas Vanitatum pisze:Ja gram strategią trzymania palca na enterze, jak dotąd się sprawdza.rafmax pisze:Vanitas Vanitatum pisze: To co teraz piszecie, że L będzie grane?![]()