Święty Graal Forex System

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Re: Święty Graal Forex System

Nieprzeczytany post autor: brother »

Anastii14 pisze:Z tej strony początkująca traderka na rynku Forex, rozglądam się po internecie w celu szukania skutecznych systemów i natknęłam się na niesamowite wyniki Sebastiana Węgrzyna. Tutaj jego wyniki osiągnięte w czerwcu
http://www.myfxbook.com/members/Trader1 ... bno/329631
a tutaj w grudniu.
http://www.wegrzynsebastian.cba.pl/2012.htm
Piszę on że ma własny system oparty o podstawy Świętego Graala, który jest dostępny tutaj http://www.graal.interkursy.pl/ . Moje pytanie brzmi czy naprawdę podstawy Świętego Graala, pomogą zrozumieć rynek Forex ? Czy jeśli zakupię u niego ten kurs tylko za 157 to odkryje swój własny system tak jak to zrobił Sebastian.
Moim zdaniem dorobić się na sprzedawaniu systemu autor Graala nie chce ponieważ widziałam systemy dużo droższe.
Co wy w ogóle sądzicie na ten temat ?
Jakie wyniki Panie Sebastianie przecież to DEMO

-- Dodano: ndz 03-03-2013, 18:42 --

I jeszcze jedno pytanie ma Pan wg danych na stronie trochę ponad 20 lat, nie wiem czy nie mniej bo i tacy już tu bywali i też oferowali cudowne szkolenia. Skąd ma Pan te miliony na grę(pytanie retoryczne oczywiście)
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

nanashi pisze: I jeszcze jedno.
Czy zna ktoś Waldemara Kotoń?
http://sekretpoteznychzarobkow.pl/
Jak dla mnie to oszust. Wystarczy regulamin przeczytać.
Pozdrawiam
Jaki oszust? Przecież to jedyna prawdziwa droga do sukcesu, sprzedawać na górce a kupować w dołku toż to pierwsze z dziesięciu Żydowskich Bożych przykazań! I można to robić u każdego brokera, nie tylko 500+ jak sugeruje autor. Masz cały system podany na tacy, bez sekretów, czarodziejskich świętych czegośtam. No dobra, może jeden sekret: czemu facet nic nie wspomina o SL, no ale jak gra u +500 to może jeszcze nie doszedł do tego co to jest SL... Tam SL jest dla frajerów... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Edit: Już wiem czemu pluspincet: bo dają darmowe 75 złotych: tylko umiejętnie obracać tą kasiorą, bez SL (i tak nie twoja kasa) i już zarabiasz 432987dziennie. Genialny system.
Handel na Forexie oznacza handlową "Wymianę walut obcych" - to wymiana waluty dla zysku (dla przykładu Dolary na Euro, Funty na Złotówki).

Inwestowanie na Forexie jest banalnie proste i jednocześnie niewyobrażalnie opłacalne. Ale samo inwestowanie nie jest gwarantem sukcesu. PRAWDZIWY SEKRET jest taki, że w przeciwieństwie do innych inwestycji Forex może być zredukowany do nauk ścisłych. (można ograniczyć do ZERA ewentualność porażki)

Po tym jak znalazłem tą niesamowitą korzyść inwestowania na Forex, spędziłem kolejne 8 lat projektując zestaw ZASAD MATEMATYCZNYCH , które dałyby możliwość każdemu zarabiania pieniądze na rynku Forex. Przez niemal dekadę, dokładnie testowałem i poprawiałem moje reguły i systemy.
Jak zarobić na
KUPNIE
Pokażę Ci jak zarobić
kupując parę walut w jej najniższym punkcie.

[Rozmiar: 2971 bajtów]

Jak można zobaczyć na grafice niżej, para walut osiągnęła NAJNIŻSZY punkt w ostatnich 7 dniach (czerwony punkt na wykresie). Powinieneś KUPIĆ, ponieważ teraz zacznie zyskiwać na wartości.
kiedy kupować na forex

Kliknij KUP i podaj kwotę jaką chcesz zainwestować. Pamiętaj, iż możesz użyć lewaru do zainwestowania większej ilości pieniędzy niż masz na swoim koncie.

sekret potężnych dochodów

Jeśli para zyska na wartości – jak przedstawia grafika poniżej,a konkretnie zielony punkt – zamknij pozycję. Aby tego dokonać naciśnij "zamknij pozycję". Zyski zostaną dodane do Twojego konta. Tak, to aż tak proste:)
No i taką matematykę to ja rozumiem... :mrgreen: :mrgreen:
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

Awatar użytkownika
jamesfisher
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jamesfisher »

grubo :) . Nie wiadomo czy się śmiać, czy płakać.

vetisel
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vetisel »

facet zarabia jako partner wprowadzajacy (do +500), a nie jakiś tam grall LOL
PS. Ręce opadają :D

xwing
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: xwing »

Te wyniki nie są niesamowite, tylko spreparowane aby złapać leszcze na jakiś system, który z pewnością nic Ci nie da.
Dobry system to nie krótki ebook, ale książka mająca kilkaset stron i do tego materiały wideo, oraz wiele godzin spędzonych z mentorem. Taki dobry kurs, gdzie poznajesz przez kilka miesięcy jakiś system wart jest około $2497 :)

Na początek poznaj systemy opisane tu na forum, a z czasem wypracujesz coś dla siebie.
http://forex-nawigator.biz/forum/forex- ... tegie.html

Anastii14
Uczestnik
Uczestnik

Święty Graal Forex System

Nieprzeczytany post autor: Anastii14 »

Może i Panowie macie racje ale czy ktoś w ogóle kupił od niego ten system i wie jaki jest, czy działa, bo jeśli nie to skąd możecie wiedzieć( że tak się wyrażę) czy to w ogóle działa.
Może chłopak naprawdę coś odkrył co zmieniłoby patrzenie na rynek Forex tak jak Kopernik nikt mu nie wierzył że to Ziemia kręci się wokół Słońca. Został doceniony dopiero po śmierci. Ja nie bronię Pana Sebastiana, ale może koleś jest uczciwy. Czy system musi być drogi aby każdy z was uwierzył że działa? Wtedy moim zdaniem facet chce na nim zrobić tylko biznes.
Zaraz zadacie mi pytanie to tak może być z tym systemem. Może i tak być ale jak wcześniej pisałam sądzę że koleś nie chce się na tym dorobić bo cena 157 zł w porównaniu do ok $2497 daje do myślenia. Moje kobiece przeczucie mówi że on może mieć rację i jednak może coś odkrył i chce się uczciwie podzielić więc może warto skorzystać i poznać jego system a nie skreślać go na starcie jak nawet się kolesia nawet nie zna, tak jak w historii z Kopernikiem.
A gdyby któryś z was odkryłby system to nie chciałby się podzielić uczciwie?
Pokazać innym że jest łatwiejszy sposób grania na rynku Forex?
A na koniec jeszcze jedno, moim zdaniem jeśli koleś na prawdę by udawał i byłby oszustem wystawiłby dla Pana "xwing" swój system za ok $2497. Ale i tak Pan by nie uwierzył w to a dlaczego bo uważałby Pan że ten system nie powinien tak tanio kosztować a powinien kosztować ok $100 000 tylko wtedy kto by to kupił najwięksi bogacze co srają kasą a Pan Sebastian może ma dość dorabiania bogaczy tylko pokazać tym ludziom którzy chcą zostać bogatymi, drogę do sukcesu. Ale znajdą się zawsze tacy jak w przypadku Kopernika że oni maja tylko rację i zabiją GO (dobre imię), a po wielu latach świat odkryje na nowo że jednak Pan Sebastian miał rację.

vetisel
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vetisel »

Szanowny Panie Adminie proszę o usunięcie powyższego postu bo...hmmm...nie wiedziałbym od czego zacząć:D:D

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

No więc zamiast liczyć na innych droga/gi Anasti proponuję kupić to niebywałe osiągnięcie wstrzymujące Słońce a ruszające Ziemię za jedyne 157 PLN i to szybciutko bo Pan Sebastian jeszcze się rozmyśli i okazja przepadnie (albo weźmie i umrze - Kopernik już tak zrobił! ). A potem jakąś recenzję sieknąć na forum popartą statystykami choćby i z dema. A jak Ci się nie chce to nie zawracaj gitary. Jakbyś nie wiedziała Panno Sebastianno niedawno podziwialiśmy trola grającego podobną metodą co to chciał nami wstrząsnąć zostając multimiliarderem w tydzień. Na razie zużył trzy konta ale pewnie jeszcze nie powiedział ostatniego słowa. Moim zdaniem robisz kryptoreklamę bo to nie pierwsze forum które zaszczycasz tą niebywałą informacją. :563:
vetisel pisze:Szanowny Panie Adminie proszę o usunięcie powyższego postu bo...hmmm...nie wiedziałbym od czego zacząć:D:D
Proponuję przenieść do działu marnych reklam. Miejsce tego wpisu jest wśród koszmarów...
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

zbinow3411
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zbinow3411 »

hej.
Nikt nie korzystał z tego :?:

Awatar użytkownika
Tymek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Tymek »

Jak to był by gral to zamiast sprzedawać sam by zarabiał lub otworzył konto PAMM ze swoim odziałem finansowym.
Każdy chce mieć pieniądze, ale pieniądze nie zawsze chcą każdego ;)

ODPOWIEDZ