dokladnie ata kja odbili EUR USD na 13040 i czapaBOCZEK pisze:na jamniki na m5 formacja AB=CD, wiec może być i zaraz korekta, albo cos innego
atlatnicos, a przy skalpowaniu co, odarzu stawiasz TP na +5 pipek bez SL a o zajeciu pozycji czy L czy S decyduje kostka do gry (parzyste L, nie parzyste S) ??
DayTrading: Piątek 1.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 1.03.2013
Jedynie to mi pozostaje grać na zulu i zrobić ranking może akurat ubije tam jakiś głupich żeby nie wyjść z wprawy a tu sobie poczekam na okazje tylko rynek jest tak szybki, czasem mi się udaje i płynę ale to zadkość bo prędzej to płyną po mnie 

tomek123 pisze:Jedynie to mi pozostaje grać na zulu i zrobić ranking może akurat ubije tam jakiś głupich żeby nie wyjść z wprawy a tu sobie poczekam na okazje tylko rynek jest tak szybki, czasem mi się udaje i płynę ale to zadkość bo prędzej to płyną po mnie
Na jakim TF próbujesz grac ?
jest pipnie
to graj mniejszą pozycją i w razie wbicia się trend dokupuj, czy to ponad szczytami, czy po korekcie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
S 93 65
Gorzej jak się każdy wyuczy zagrań małe SL to rynek nic innego nie zrobi jak zacznie się stagnacja bo nikt tym rynkiem nie poruszy gdzie jest słowo klucz wiecznie głupi nie będą przychodzić i grać bez SL bo tak ktoś powiedział
a nagonka na forex to wszedzie jest ostatnio wchodze na strone z horoskopem i widze nagonke od brokera co to ma na celu czy Ci co sie dorobili pootwierali konta brokerskie maja wglad i jada po biednych nieświadomych ludziach 

-
- Gaduła
Cholera wiedziałem, że edzio wybije, ale że tak gwałtownie to mnie zaskoczyli.
Teraz powrót do 1,3?
Teraz powrót do 1,3?
a co to jest TF chodzi o czas H4 D1 m5 o to 

gramy pod t o co wczoraj na SP500 zjazd na koniec sesji
i pociagnie u J za soba plus negatywne dywer na M 5 m15
zobaczymy czy cos zaplaca

zobaczymy czy cos zaplaca

Ostatnio zmieniony 01 mar 2013, 19:14 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
nagonka jest bo gogle steruje reklamami, jak zacziesz szukać kołpaków to wszedzie bedziesz miał reklamy kołpaków 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!