DayTrading: Piątek 1.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 1.03.2013
padlo juz S Lna U J tyle ze zabezpieczone na zysk bylo teraz trzeb pomyslec co krece PEJSY
- atlanticos
- Maniak
był miesiac spadkow na ejku ujku i edku... mamy nowy miesiac wiec moze wroca do wzrostow...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jeśli w marcu też będą spadki to zaraz mamy kwiecień, i wyjdzie na to że prognozy na ten rok hu* bombki strzeliłatlanticos pisze:był miesiac spadkow na ejku ujku i edku... mamy nowy miesiac wiec moze wroca do wzrostow...
ale nawijacie i nawijacie, a jakie efekty ? może się ktoś pochwali 

efek zamias 50 pipsa na U J 10 pisa zysku hahah tak jak na E J ahhah taki moral z tego c opejsy wykrecaja odnawiam znowu S po podwojne szczyt na SP500tomek123 pisze:ale nawijacie i nawijacie, a jakie efekty ? może się ktoś pochwali
Cieżka sztuka to granie, nie widzę tu jednej efektywnej techniki bardziej to że czym mniej prawdopodobny scenariusz zakoczenie tym większa możliwość ugrania bardziej się skłaniam ku geometri tylko jak opanować chciwość i umiejetność zarzadzania kapitałem, jak wybierać efektywne zagrania jak USA widzi wszystko broker gra przeciw wiekszości;)
To co nam sprzedają nauczyciele to nic innego jak wiedza w oparciu o która będą grali przeciwko nam, systemy mechaniczne to kosza bo sprawdzają się do czasu gdzie jest słowo klucz czy to jak w muzyce kto trafi w publike i nagra hita ten zbije kasę a co dalej jak się dorobi to ok chyba zaczne poszukiwać jednego zagrania na miesiąc rok ale pewnego poziomu
DT do kosza za dużo czasu za dużo nerwów
To co nam sprzedają nauczyciele to nic innego jak wiedza w oparciu o która będą grali przeciwko nam, systemy mechaniczne to kosza bo sprawdzają się do czasu gdzie jest słowo klucz czy to jak w muzyce kto trafi w publike i nagra hita ten zbije kasę a co dalej jak się dorobi to ok chyba zaczne poszukiwać jednego zagrania na miesiąc rok ale pewnego poziomu
DT do kosza za dużo czasu za dużo nerwów

Ostatnio zmieniony 01 mar 2013, 18:43 przez tomek123, łącznie zmieniany 1 raz.
trza się wbić w trend, nic więcej, potem zrealizować
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
trzeba umieć grać na wzrostach, na szybkich wzrostach, korektach, falach spadkowych i wiedzieć w jakich warunkach skalpować na konsolidacjach, to kilka gier w jednej
ja dziś tak spaściłem trejda że jedyne co mi poprawia humor to że na niskiej stawce, tak jak się w nocy po domu gania a w dzień śpi do otwarcia stanów jak już jest rynek przed metą
ja dziś tak spaściłem trejda że jedyne co mi poprawia humor to że na niskiej stawce, tak jak się w nocy po domu gania a w dzień śpi do otwarcia stanów jak już jest rynek przed metą
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 mar 2013, 18:51 przez pr7emo, łącznie zmieniany 2 razy.
Tyle razy się wbijałem w trend w poczatkowej fazie i co z tego potem ciołem zysk a tu patrze kurs idzie dalej 500 albo 1000 pipsa tylko że ja już dawno poza rynkiem albo się odwracałem i tak w kółko, rynek mnie nie zaskakuje ale nie umiem tego wykorzystać 

na chwilę obecną podejrzewam edka o średnioterminową eLkę z poziomu około 1,30