NA kablu będziemy teraz tłoczyć zapewne do 5100 na 4.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
ForexTig3r wiem że jest najlepszy ale pasował by jeszcze taki awaryjny bo ten czasami się przytnie i pokazuje z minute lub dwie taką klepsydrę a w tym czasie kurs już szaleje, chyba że na wszystkich tak robią co by ktoś za dużo pipsów nie zgarną
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
snikers_m pisze:ForexTig3r wiem że jest najlepszy ale pasował by jeszcze taki awaryjny bo ten czasami się przytnie i pokazuje z minute lub dwie taką klepsydrę a w tym czasie kurs już szaleje, chyba że na wszystkich tak robią co by ktoś za dużo pipsów nie zgarną
Nie wiem, ale na tym to i tak jak byś chciał zarobić na jakimś zaskoku w danych to tylko roboty i wtedy rzeczywiście może nie jest natychmiastowo, ktoś wie skąd można dla robota - niech ktoś się wypowie
Chyba z oficjalek wszędzie gdzie indziej...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
pr7emo pisze:orientuje się ktoś gdzie mogę grać z dźwignią na akcjach BRE??
Na XTB, nie polecam