intuicja mi podpowiada że zaczęliśmy to na co wszyscy czekali od 1.30 - tyle że z opóźnieniem czasowym i po standardowym przejechaniu się po stopach z paleniem gumy ale to tylko intuicja....dowodów nie posiadam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Chyba przebiją...
Tydzień temu również UP nie down na weekend.
Chociaż na liniowym... Mocno się pchają...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 mar 2013, 16:48 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
ale najpier pojawiają się sygnały na m5, nie stać mnie zeby stawiać SL z h4
-- Dodano: pt 01-03-2013, 17:52 --
z m1, jak by pod wzrostach... ale dzis piątek....
podówjnyc szczyt
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!