DayTrading: Piątek 1.03.2013
Re: DayTrading: Piątek 1.03.2013
Czwartek, 7 marca 2013
14:30 Mario Draghi, szef ECB
poprowadzi konferencję prasową po posiedzeniu Europejskiego Banku Centralnego ws. stóp procentowych
14:30 Mario Draghi, szef ECB
poprowadzi konferencję prasową po posiedzeniu Europejskiego Banku Centralnego ws. stóp procentowych
- Tommy_Boss
- Pasjonat
A Edek w dół i w górę ale liczę na 1,90
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
ORGR NA M5 UJ E J wybili pejsiki zaraz w dol
- ForexTig3r
- Maniak
Byki - DESPERACI 
EJ
Chyba że przebiją

EJ
Chyba że przebiją
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
zaraz domkna LUKE PEJSY na SP500 i w dol
- atlanticos
- Maniak
nie liczylem na górna bande bo stalo na wybitej wczesniej linii d1 - czasem warto jest zaryzykowac nawet polowa normalnej stawki i troche szerszym stopemszczudlo6 pisze:atlanticos pisze:
wyszedlem już wczoraj... na 8250 zamknąłem wieczorem... nie trzymam pozycji tak długo raczej...
pachniało mi tam podwójnym dnem...zreszta nadal pachnie - po takich spadkach ale teraz pchac sie w L-kę na kiwi to tylko z dosc szerokim stopem lub hedgem wiec narazie czekam
ładnie to przewidziałeś, szkoda że nie wszedłem wczoraj z Tobą na tym poziomie bo akurat to śledziłem:] rafmax mnie troche zmylił że jest szansa odbicia do górnej bandy i dlatego się wystraszyłem bo juz miałem naciskać sell:] ehh no nic...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- Tommy_Boss
- Pasjonat
No to chyba już Soros musiałby przypier..... z kapitału

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
- ForexTig3r
- Maniak
Przebili skubani pierwszą ...
-- Dodano: 01 mar 2013, 16:16 --
Mocni są.
-- Dodano: 01 mar 2013, 16:16 --
Mocni są.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- atlanticos
- Maniak
DESPERACI? hmmmForexTig3r pisze:Byki - DESPERACI
EJ
Chyba że przebiją
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
ejek zaraz może zrobić cofke....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!