DayTrading: Czwartek 28.02.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 28.02.2013
Tak, tak bezrobotni kluczowi... większy zamęt się robi...
Teraz na edku min 3180, 1% można zagrać = pewny zysk.
Teraz na edku min 3180, 1% można zagrać = pewny zysk.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2013, 14:42 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- atlanticos
- Maniak
kabel h1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jesli SP500 bedzie spadac to i EUR USD pociagnie w dol za sobaszczudlo6 pisze:teraz to nie mam pojęcia w którą strone poleci i EJek i Edek...

w skrócie moja przewaga zawiera się w systemie którego piorytetem jest pozostanie w grze
i tak staram się eliminować staraty 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
A jak wiadomo to kasa czeka na CZAKA 

to jest fakt, tego typu sstem jest najlepszy, gdyż zawsze masz możliwość gry i nigdy nie przydaży się MC, niemniej jednak należy samemu dojść do tego wedle własnego doswiadczenia,BOCZEK pisze:w skrócie moja przewaga zawiera się w systemie którego piorytetem jest pozostanie w grzei tak staram się eliminować staraty
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
atlanticos pisze:kabel h1
zagrałem podobnie bo na EG w druga strone.
Ps: gdzie masz stopa?
- ForexTig3r
- Maniak
Jakiś wykres poziomu bezrobocia w USABOCZEK pisze:gorsze pkb może powodowć wzrost bezrobocia przyszłości wiec ben dalej bedzie drukował dolca pewnie ...

Ejek wyprzedza, przebicie oporu na edku

Nie domkną tej luki na kablu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2013, 14:48 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
i to jest racja. przyznam się do tego ze choć umiem eliminować starte to w realizacji zysków jeszcze trochę do perfekcji brakuje 
gdzieś mam ten wykres, ale nie wiem gdzie ...

gdzieś mam ten wykres, ale nie wiem gdzie ...
Ostatnio zmieniony 28 lut 2013, 14:48 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
narazie powyzej tego pina... jak zejdzie to bede przesuwałrafmax pisze:atlanticos pisze:kabel h1
zagrałem podobnie bo na EG w druga strone.
Ps: gdzie masz stopa?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz