DayTrading: Czwartek 28.02.2013
Re: DayTrading: Czwartek 28.02.2013
Bernanke mówił że w 4Q wzrost PKB był flat, więc nie ma zaskoczenia
EJEK bujną M15 

gorzse pkb może posowodawć wzrosy bezrobocie w przyszłości
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ForexTig3r pisze:DANE
ale z bezrobocia lepsze dane wiec Benek ma opcje z zaciesnianiem luzowania

gorsze pkb może powodowć wzrost bezrobocia przyszłości wiec ben dalej bedzie drukował dolca pewnie ...
Ostatnio zmieniony 28 lut 2013, 14:37 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
teraz to nie mam pojęcia w którą strone poleci i EJek i Edek...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
ja tam dałem eLę 

Tak myślę!
Tak myślę!
czyli jaka Ty masz przewage nad rynkiem? wymien te cechy swojej strategi ktore Ci takowa przewage dajaBOCZEK pisze:grać to trza umieć, zeby grać trza mieć przewagę na rynkiemnowy tyle razy pisze o wyciąganiu... pozycje przed danymi też trochę nie w smak jest

w gore.szczudlo6 pisze:teraz to nie mam pojęcia w którą strone poleci i EJek i Edek...
nowa jakość
Boczek jest synem czaka norissa, i ma przewagę nawet nad banksterą...
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"