handlare pisze:piszesz to codziennie o tej porzeNowy123 pisze:zaczyna sie mieszanie bankstery pod wejscie USA UWAZAC
dobrze że ktoś zwrócił uwagę , bo mi nie wypada - czasem też "gupoty" piszę

handlare pisze:piszesz to codziennie o tej porzeNowy123 pisze:zaczyna sie mieszanie bankstery pod wejscie USA UWAZAC
za chwile wieża kontrolna podejmie decyzję o locieECB'S NOWOTNY SAYS - EURO VS DLR IS IN HISTORICAL RANGE, NO NEED FOR INTERVENTION OR EVEN MUCH NERVOUSNESS
jak to kur* , niepewność robi jak mu obligi do 6 procent podejdąITALIAN PRESIDENT NAPOLITANO SAYS SEES NO RISK OF WIDER EUROPEAN CONTAGION FROM ITALIAN POLITICAL SITUATION
jurekszczurek pisze:dobrze że ktoś zwrócił uwagę , bo mi nie wypada - czasem też "gupoty" piszę
na kangura rzadko patrzę, z tego co pamiętam ty też raczej preferujesz mocniejszą zmienność, teraz sobie lookłem i tylko fibo poprawiłemNowy123 pisze:Kangur oporek przetestowali i w dol
pr7emo pisze:na kangura rzadko patrzę, z tego co pamiętam ty też raczej preferujesz mocniejszą zmienność, teraz sobie lookłem i tylko fibo poprawiłemNowy123 pisze:Kangur oporek przetestowali i w dol
nadzieja w juesej, jak tylko będę miał kasiure i motywacje to sobie kupie tam hawireBOCZEK pisze:niech jeszcze tylko produkcja hamburgerów wzrośnie.....
masz silne przekonanie według mnie, odnośnie testowania ponownie jakichś poziomów, nie wiem czy tak będzie, bądź ewentualnie bardziej elastyczny o zmianie przekonań gdy będzie taka potrzebaNowy123 pisze:pr7emo pisze:na kangura rzadko patrzę, z tego co pamiętam ty też raczej preferujesz mocniejszą zmienność, teraz sobie lookłem i tylko fibo poprawiłemNowy123 pisze:Kangur oporek przetestowali i w dol
tak ale pisalem rano o nim ze opor testuja i pod Sjakis zagranie po tym co w nocy zrobili przy 10194 jaki zament nakrecili poz lych danych