DayTrading: Czwartek 28.02.2013
Re: DayTrading: Czwartek 28.02.2013
Na Ejmanie zaryzykuję tezę, że dalej będziemy realizowali wybicie z trójkąta o potencjalnym zasięgu 270p, czyli do poziomu ok 123.2x, tym samym dokonując ruchu korekcyjnego ostatnich spadków w przedziale 61.8 - 78.6F
A moze po to, zeby prawdziwe grubasy mogły wyjsc z rynku nie zbijając jena ponizej zakladanego poziomu. w koncu po cos ta dewaluacja byla robiona. niedawno bylo G7... Bez luki stalibysmy teraz na 119 i walilibysmy lbem o sufit. I w perspektywie fibo 50. A tak mamy 121.5 i jeszcze nam zostało do F 38.2... tak to widze...Nowy123 pisze:
pod co ta luka mial byc jak Harada wybrny zwolennik drukowania chyba ze pod klif fiskalny w USA ja ksie nie dogadaja
zgodnie z tym co zamieszczałem rano jestem tego samego zdania, z tym ze zasieg mi wychodzi 122,93cajto pisze:Na Ejmanie zaryzykuję tezę, że dalej będziemy realizowali wybicie z trójkąta o potencjalnym zasięgu 270p, czyli do poziomu ok 123.2x, tym samym dokonując ruchu korekcyjnego ostatnich spadków w przedziale 61.8 - 78.6F
- atlanticos
- Maniak
mały quiz - znajdź na rysunku sygnały na wzrosty 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
rgt sie zrealizowal, nie widze powodu do spadkowatlanticos pisze:mały quiz - znajdź na rysunku sygnały na wzrosty

nowa jakość
- atlanticos
- Maniak
nie zrealizował się jeszcze... w polowie drogi jest - zasięg 120,20handlare pisze:rgt sie zrealizowal, nie widze powodu do spadkowatlanticos pisze:mały quiz - znajdź na rysunku sygnały na wzrosty
poza tym piekny retest linii trendu był i rynek ją respektował więc czemu miałby isc Up
Nowy zauważył że dobrym wskaźnikiem na ejku jest UJEK który dopiero robi retest przebitej linii szyi wiec.....?
Ostatnio zmieniony 28 lut 2013, 13:00 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
to jest potencjalny zasieg, nie ma koniecznosci realizacji zasieguatlanticos pisze:nie zrealizował się jeszcze... w polowie drogi jest - zasięg 120,20
nowa jakość
- jurekszczurek
- Gaduła
A jak sobie radzicie ze stresem bo ja mam nerwa jak ch...

Ostatnio zmieniony 28 lut 2013, 13:04 przez jurekszczurek, łącznie zmieniany 1 raz.
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

- atlanticos
- Maniak
pożyjemy zobaczymy... mnie to zachowanie ejka wczoraj wyglądało na klasyczny retest wybitej linii trendu kilkutygodniowej i dalej down... stoch na h4 też jakby miał już dosc wzrostów, mnie to 123 jakoś tak abstrakcyjnie wygląda ale rynek zweryfikuje
wszyscy sugerują sie BOJ-em a nie zauważają że może główny trend jest wzrostowy ale od 4 tygodni jest korekta która sama w sobie jest jakby trendem spadkowym i nie dała jeszcze żadnego sygnału że się kończy a wręcz przeciwnie - jeszcze przyspieszyła wybijając linię trendu
wszyscy sugerują sie BOJ-em a nie zauważają że może główny trend jest wzrostowy ale od 4 tygodni jest korekta która sama w sobie jest jakby trendem spadkowym i nie dała jeszcze żadnego sygnału że się kończy a wręcz przeciwnie - jeszcze przyspieszyła wybijając linię trendu
Ostatnio zmieniony 28 lut 2013, 13:06 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.