też widziałem, dzieci odżywiały się czereśniami, warto wydać kasę na takie coś
A dzisiaj już nie czereśniami tylko GMO W kinie czy na ekranie komputera to oglądałeś
Ja chodzę w piątki i w soboty, ale jakoś nie wzbudził ten film mojego zaufania, nie chciałem żałować jak po Les Mirables
NA pewno nie warto pójść na żaden Polski Film.
Nowy123 pisze:pisalem by zamykac te S na E J
SP500 ciagna w gore a UJ koleruje z SP500 co nie co i NIKKIE futy w gore wiec skosne ja kta kzamknie sie USA to moga namieszac na E J i UJ
Umówmy się, że od dziś komentujesz każde moje wejście jak się pochwalę, ok ?
Nowy123 pisze:
szczudlo6 pisze:
Nowy123 pisze:pisalem by zamykac te S na E J
SP500 ciagna w gore a UJ koleruje z SP500 co nie co i NIKKIE futy w gore wiec skosne ja kta kzamknie sie USA to moga namieszac na E J i UJ
przewidujesz 121,15 na EJku?
jest taka opcja na Skosnych sesji jesli USa wytrzyma na tych poziomach a nie bedze po zamknieciu UE opadac
wybicie z trojkata w gore i retest do trojkata i powinni zrobic i jesli nie falszywe bedzie to 122 25 nawet zrobic - 123
Na tym wykresie jeszcze mi nie przebiło trójkąta.
Do górnej dolnego kanału wcześniej wybitego to max. 123 to by było z AT kompletnie nie logiczne bo oznaczało by naprawdę mocne wzrosty.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
alinka pisze:Rafmax: 5 systemów na FW 20 jest na L, ty szósty.
Grubasy Ci nie dadzą zarobić. SL masz tam gdzie wcześniej ?
To nie rynek dla Ciebie, pograj se na forexie
Zlecenie ma sie dobrze poki co +16pkt.
Grubasy i inne teorie spiskowe mnie nie interesuja, niech robia swoje. Ja rowniez bede
PS: to nie tomus123? jakos jeszcze pewnego misia mi przypominasz...hmm. Mam dylemata teraz
atlanticos pisze:kto może mi powiedzieć jak liczona jest prowizja za zawarcie transakcji na ECN - powiedzmy puszczam 1 lota long eurusd a podają że prowizja to 0.006% wartości zlecenia czyli jak to rozumieć? Jako 0.006% wielkości kontraktu? Jeśli 1 lot to kontrakt na 100000euro to zapłacę 600 euro prowizji? Chyba nie... Myślę o zmianie na ECN ale nie mam pojęcia jak liczona jest to prowizja... Dzięki za pomoc
0,006% z 100k to nie czasem 6 oiro?
ajjj....mój błąd - policzyłem 0,006 ze 100000 a nie 0.006% - sorki.. i dzięki
TNS Brokers ostatnio jako jedyny Polski broker wprowadził cTrader-a w ECN.
To najlepsza platforma transakcyjna, ale ja szczerze odradzam jakiegokolwiek Polskiego brokera choćby tylko ze względu na przepisy prawne.
blesS pisze:
handlare pisze:Jeszcze się okaże, że rynek przejdzie obojętnie obok obok tego wystąpienia.
Przemowienie jest juz opublikowane od jakiegos czasu, nie wiem na co ludzie czekaja
Where
-- Dodano: 27 lut 2013, 19:25 --
Dmn112 pisze:Nie ma się co oszukiwać grałem dzisiaj jak tempy franek, trzeba się z tym przespać i rano zacząć od nowa.
Dzisiaj to lepiej w ogóle trzeba było sobie odpuścić, bo te ruchy takie nie za bardzo były... choć co prawda pomimo iż ruchy nie były duże stosunkowo do ostatniego to jednak 100-200 na ejku i 100 na edku.
-- Dodano: 27 lut 2013, 19:30 --
pr7emo pisze:z darkwarez pobrałem
eurusd jednak w dół, i teraz up
widziałem również Polski "Obława" ale kiszka
To się nie chwal. Tak pojedynczo !?
... w Naszych kinach to raczej jakieś max. 20% leci tego co na zachodzie, 2 pozycje tylko na tydzień oferują, czasem max.3.
Można sobie gościa dodać jako znajomego i jest full legal.
Ostatnio zmieniony 27 lut 2013, 19:42 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
Tak, Pan Daniel szpera też nie tylko tutaj, ostatnio wykorzystał moją analizę na kiwi.
A to coś źle , bo mi się nie wydaje jak spogląda rozlegle na koncepcje.
Ale na podstawie tego co wrzuciłeś, to ja nie widzę związku. aa ten post nad...
Wydaje mi się, że oni już dużo wcześniej widzieli spadki do 2660 - sprawdź w komentarzach porannych.
Te RGRy fakt chyba stąd wyniuchali, dziwne bardzo, że sami nie widzieli szczególnie tego W1 oRGRa.
A ten RGR H4 na edku to taki umowny bo książkowy to na pewno on nie jest.