DayTrading: Środa 27.02.2013
Re: DayTrading: Środa 27.02.2013
Dziwne że edek się zatrzymał, SP500 idzie dalej do góry a jeszcze przed chwila szły równo na M15
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
też widziałem, dzieci odżywiały się czereśniami, warto wydać kasę na takie cośForexTig3r pisze:JA byłem na Mamie w ten czas.
pisalem by zamykac te S na E J
SP500 ciagna w gore a UJ koleruje z SP500 co nie co i NIKKIE futy w gore wiec skosne ja kta kzamknie sie USA to moga namieszac na E J i UJ
SP500 ciagna w gore a UJ koleruje z SP500 co nie co i NIKKIE futy w gore wiec skosne ja kta kzamknie sie USA to moga namieszac na E J i UJ
UFFFFFFFFFF !!! kabel nareszcie spada a już miałem obsranko że kasę stracę

Nowy123 pisze:pisalem by zamykac te S na E J
przewidujesz 121,15 na EJku?
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
jest taka opcja na Skosnych sesji jesli USa wytrzyma na tych poziomach a nie bedze po zamknieciu UE opadacszczudlo6 pisze:Nowy123 pisze:pisalem by zamykac te S na E J
przewidujesz 121,15 na EJku?
wybicie z trojkata w gore i retest do trojkata i powinni zrobic i jesli nie falszywe bedzie to 122 25 nawet zrobic - 123
Być może rzeczywiście to było sztuczne tworzenie szczytu.handlare pisze:ten marsz na kablu, ktory od rana jest uskuteczniany jest tak gowniany i sztuczny, calkowity brak impetu, energii, to nie jest naturalne. po 18 mario, podcignie eur/usd.
Tak jak pisałem przed godziną, po 18:30 bardzo prawdopodobne jest umacnianie euro, co jednocześnie może przynieść zupełnie odwrotny skutek dla funta. Efekt - przebicie 5090
nowa jakość
1.3310 dla ścislościalinka pisze:wracamy na 1.33 a potem się zobaczy.
Ale was byczki ubyło, jaka szkoda

nowa jakość
- ZielonaMgielka
- Maniak
Czyzby rysiek w nowym wcieleniu?alinka pisze:Widze że na forum zostały nie zarobione byczki.
Wszystkie miśki mają bana do 26 marca, ale co sie martwić zarobionym, zreklasowanym i wypoczywajacym w ciepłych krajach misiakom.
A wystarczyło czytać ze zrozumieniem w piątek.
Pozdrawiam BOCZKA, richarda i innych zarobionych miśków.
Ponieważ to temat DT to w temacie...
wracamy na 1.33 a potem się zobaczy.
a moze baba ryska?ZielonaMgielka pisze:Czyzby rysiek w nowym wcieleniu?alinka pisze:Widze że na forum zostały nie zarobione byczki.
Wszystkie miśki mają bana do 26 marca, ale co sie martwić zarobionym, zreklasowanym i wypoczywajacym w ciepłych krajach misiakom.
A wystarczyło czytać ze zrozumieniem w piątek.
Pozdrawiam BOCZKA, richarda i innych zarobionych miśków.
Ponieważ to temat DT to w temacie...
wracamy na 1.33 a potem się zobaczy.