I o to IM chodzi aby bogaci jeszcze się wzbogacili a reszta to będą NIEWOLNICY zaszczepieni implantempr7emo pisze:kur*** niech w końcu skończą ten jeb*** kryzys, im dłużej to trwa tym jest więcej czasu na wzrost bezrobocia, za to im dłuższa hossa tym dłużej rośnie zatrudnienie, a tutaj nie załatwili sprawy w UE, i robią jakieś zamieszanie we Włoszech, ryzykując znaczne wydłużenie naprawy
DayTrading: Środa 27.02.2013
Re: DayTrading: Środa 27.02.2013
znow uto samo co wcczoraj z E J i U J krecic beda pejsy goldman ubrany po 120 70 sl na 117 niech sie zdecyduja
i tak żyje się lepiej obecnie niż 100 lat temu, ale ta dysproporcja faktycznie rośniespeedpips pisze:I o to IM chodzi aby bogaci jeszcze się wzbogacili a reszta to będą NIEWOLNICY zaszczepieni implantempr7emo pisze:kur*** niech w końcu skończą ten jeb*** kryzys, im dłużej to trwa tym jest więcej czasu na wzrost bezrobocia, za to im dłuższa hossa tym dłużej rośnie zatrudnienie, a tutaj nie załatwili sprawy w UE, i robią jakieś zamieszanie we Włoszech, ryzykując znaczne wydłużenie naprawy
nie wiem jaki interes mieli by mieć "bogatsi" aby podtrzymać ten stan rzeczy
według mnie jeżeli więcej ludzi ma warunki do rozwoju tym rozwój świata szybciej postępuje, a tym samym tych bogatszych, mogą ci bogatsi za swojego życia doświadczyć więcej, a zmian się nie boją, prędzej ci niezamożni chcą pozostawać tam gdzie są
po tych Włoszech i rosnącej niepewności, jestem coraz bardziej przekonany że w tym roku nie będzie ożywienia, o jakim mówił Draghi wraz z początkiem roku
Ostatnio zmieniony 27 lut 2013, 16:03 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Vanitas Vanitatum
- Gaduła

Gdzie można na bieżąco śledzić "postępy" pana huragana i zapowiedzi pogodowe nakierunkowane na sprawy biznesowe?Nowy123 pisze:AUD USD
uwazac z L tam huragan spodziewany wraz zamknieciem portu i mozliwoscia zalani kopalni - powodzie jako ze to surowcowa waluta
Vanitas Vanitatum pisze:Gdzie można na bieżąco śledzić "postępy" pana huragana i zapowiedzi pogodowe nakierunkowane na sprawy biznesowe?Nowy123 pisze:AUD USD
uwazac z L tam huragan spodziewany wraz zamknieciem portu i mozliwoscia zalani kopalni - powodzie jako ze to surowcowa waluta
w TV
- atlanticos
- Maniak

przepraszam za delikatny offtopic ale mam pytanie... orientuje sie ktoś gdzie można znalexc wykresy np 10 lub 30 sekundowe?? szukam i niestety nieefektywnie 
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Ale mieszają na E/J
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
Oanda ma na swojej platformie. Załóż demo i masz.atlanticos pisze:przepraszam za delikatny offtopic ale mam pytanie... orientuje sie ktoś gdzie można znalexc wykresy np 10 lub 30 sekundowe?? szukam i niestety nieefektywnie
tak to jest pdo zamkniecie UE i ja kpejsy podciagja SP500 na opor a pozniej czapasnikers_m pisze:Ale mieszają na E/J
-- Dodano: śr 27-02-2013, 17:15 --
podbijanok ERU USD i ladnie zrownanie sie z SP500 obesrwowac teraz SP500
- atlanticos
- Maniak

paparapa pisze:Oanda ma na swojej platformie. Załóż demo i masz.atlanticos pisze:przepraszam za delikatny offtopic ale mam pytanie... orientuje sie ktoś gdzie można znalexc wykresy np 10 lub 30 sekundowe?? szukam i niestety nieefektywnie
dzięki
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz