alusia ma jaja, jaka pozycje alusia zajela?alicja pisze:A ty potrafisz zrobić?klimokrates pisze:kolega się naoglądał XTB, potrafisz sam jakąś analizę zrobić ?ForexTig3r pisze:Nie wiem na kluczowych poziomach 3120 121 oczekujące L-ki, ale na małym na teraz to zdecydowanie S.
Co to za agresja, to niedopuszcalne na forum. dostajesz naganę.
DayTrading: Wtorek 26.02.2013
Re: DayTrading: Wtorek 26.02.2013
nowa jakość
alicja pisze:A ty potrafisz zrobić?klimokrates pisze:kolega się naoglądał XTB, potrafisz sam jakąś analizę zrobić ?ForexTig3r pisze:Nie wiem na kluczowych poziomach 3120 121 oczekujące L-ki, ale na małym na teraz to zdecydowanie S.

przypominasz mi kogos...

- klimokrates
- Pasjonat
Żadna agresja, nikogo nie wyzywam, nie używam wykrzykników, po prostu kolega tygrys wkleja tylko linki do brokerów i nie swoich analiz (co też jest nie zgodne z regulaminem) tyle w temacie.alicja pisze:A ty potrafisz zrobić?klimokrates pisze:kolega się naoglądał XTB, potrafisz sam jakąś analizę zrobić ?ForexTig3r pisze:Nie wiem na kluczowych poziomach 3120 121 oczekujące L-ki, ale na małym na teraz to zdecydowanie S.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
- atlanticos
- Maniak
na h4 na edku rysują się takie dwa cienie na oporze że prowzrostowo to nie wygląda
japońce pompują kasę w osłabianie jena a pejsy im w dwa dni to przekręcą
ha ha
japońce pompują kasę w osłabianie jena a pejsy im w dwa dni to przekręcą

Ostatnio zmieniony 26 lut 2013, 16:11 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
pozamykalem L na E J bo mi smierdzialo ze UJ E J UP a E U w dol
- atlanticos
- Maniak
Nowy123 pisze:pozamykalem L na E J bo mi smierdzialo ze UJ E J UP a E U w dol
już nie ma UP na ujkach i ejkach - odbiły od oporów
ciekawe gdzie kanadyjczyk się zatrzyma bo cały miesiąc leci w pionie prawie
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
treba bylo szybko reagowac pisalem szybki post by uwarzac wyzej to powinnio wsytarczycatlanticos pisze:Nowy123 pisze:pozamykalem L na E J bo mi smierdzialo ze UJ E J UP a E U w dol
już nie ma UP na ujkach i ejkach - odbiły od oporów
ciekawe gdzie kanadyjczyk się zatrzyma bo cały miesiąc leci w pionie prawie

-- Dodano: wt 26-02-2013, 17:06 --
UWazac na falszywie wybicie na EUR JPY bo EUR USD nie potrwierdza - godzina 16 06 tyle moglem

Jeśli ktoś się zastanawia skąd się biorą pieniądze na Fx niech zerknie sobie na Ejmana M1 od 16 - kapitalne zagrania szczwanych lisów, najpierw dwie spadkowe, potem dwie wzrostowe z przebiciem linii trendu, znów dwie spadkowe, w końcu spadek ale wciąż dają dobre "okazje" 

taksamo bylo nie raz w druga strone kiedy E J w dol poszli z UJ a edek w miejscu a nawet w gore podszed lwtedy szybki nawrto byl na E J i U J
- ForexTig3r
- Maniak
Standardowo XTB wysiadło 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线