wesoly mis pisze:Koledzy, a czytaliście opracowania psychiatrów dotyczące graczy forex ?
Większość to psychopaci, ludzie niezrównoważeni umysłowo.
Polecam przeszukać googla, sam kiedyś zamieściłem link ale już go nie mam w pamięci.
Krąży gdzieś po necie.
Nie tędy droga Panowie (dlaczego kobiet nie ma na forum to oddzielny temat).
Richard nie obraził niemiaszka tylko wskazał mu drogę. Niemiaszek zapodał wczoraj SUPERSIGNAL kupuj ej ponieważ GS widzi 134. Jeżeli postąpił tak jak pisał to jest mocno w plecy.
To nie forum dla dzieci, tu trzeba jajec...
Zacytuję Ryszarda "Niemiaszek, Twój wykres jest tak ubogi jak Twoja wiedza, podkup jest na 1.3232, a potem już nie ma litości na Twój plan A i plan B"
Tak jak mówiłeś, trzeba mieć jajca. Więc dlaczego uważasz że można mówić komuś czy ma rację czy nie - obrażając go i nie wysuwając w żadnym przypadku kontrargumentów ??
To mnie ciekawi.
Ktoś mówi że edek spadnie a ktoś inny wyskoczy że nie i ch** ty nie masz wiedzy wal sie itp itd...
-- Dodano: 26 lut 2013, 14:22 --
nasza rozmowa zeszła na niemerytoryczną drogę, w związku z powyższym pragnę zauważyć, iż amerykański kapitał, który właśnie wszedł/ zaczął wchodzić. spowodował osunięcie się edwarda, a co za tym idzie być może nasza poranna teza o odbiciu się edka od poziomu, który osiągnął - czyli 1.3119 i zejście jego notowań w okolice 1.300 celem rozbicia niniejszego wsparcia być może okaże się trafna
Money flow.
"pips to the people"