Masz Ejuny na Longa już?:DNowy123 pisze:enat Lombardia: Berlusconi 37,7%, 29,9% Bersani: Projekty IPR
ja już redbulle odpalam:D
Masz Ejuny na Longa już?:DNowy123 pisze:enat Lombardia: Berlusconi 37,7%, 29,9% Bersani: Projekty IPR
na ejBrenach91 pisze:tzn?:D na Eurosie?:Dpr7emo pisze:ja również L z hedżem pod fibo
tak 123 25 123 122 90 122 98 cos tam polapalemBrenach91 pisze:Masz Ejuny na Longa już?:DNowy123 pisze:enat Lombardia: Berlusconi 37,7%, 29,9% Bersani: Projekty IPR
dla mnie byl czytelny, z reszta pisalem o tym ok. poludnia, 3300 odbicie w kierunku 3050, trzymam krotka, teraz korekta i rano prawdopodobnie doloze. jezeli moj plan sie zrealizuje.drulaka pisze:Witam.
mam pytanko do Was:
Czy dzisiejsze trejdy E/US najpierw porannny L a potem S i Duze S na E/J naprawdę były tak czytelne i łatwe do przewidzenia ?
Chciałbym zweryfikować czy dobrze przeczytałem wykresy i czy były one tak samo czytelne dla wszystkich pozostałych.
Rozmyślam czy miałem farta czy to faktycznie łatwy dzień dla kazdego ?
Na EURUSD grałem rano na long, jak po 14 zrobiła się spadająca gwiazda, to chciałem grać tylko pod korektę, a tu okazał się short i dobrze, bo zarobiłem. 1985,09 na dzisiaj w Day tradingu, mam nadzieję że rekruterzy będą zadowoleniCzy dzisiejsze trejdy E/US najpierw porannny L a potem S i Duze S na E/J naprawdę były tak czytelne i łatwe do przewidzenia ?
Chciałbym zweryfikować czy dobrze przeczytałem wykresy i czy były one tak samo czytelne dla wszystkich pozostałych.
ej nowy pamiętasz naszą rozmowę z nocki esunie otwarte po 124,90 zamknalem po 123,20{długo trwało domknięcie luki ale pejsiaste przeważnie ją domykają} ,ale udało mi się otworzyć ele trochę niżej niz ty bo poniżej 123 , opór teraz mamy na 123,60 a mocny nie do przejścia na razie 124,30 dobrze kombinujęNowy123 pisze:tak 123 25 123 122 90 122 98 cos tam polapalemBrenach91 pisze:Masz Ejuny na Longa już?:DNowy123 pisze:enat Lombardia: Berlusconi 37,7%, 29,9% Bersani: Projekty IPR
-- Dodano: pn 25-02-2013, 20:00 --
tyle ze kontrolnie bez szalenstw
drulaka pisze:Witam.
mam pytanko do Was:
Czy dzisiejsze trejdy E/US najpierw porannny L a potem S i Duze S na E/J naprawdę były tak czytelne i łatwe do przewidzenia ?
pozdr
jedrula
ps
nadal jestem zielony