DayTrading: Poniedziałek 25.02.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 25.02.2012
Mówisz o kanale spadkowym z D1? http://prntscr.com/u4022 Nizej zadnego sygnału na S nie mam a do górnej bandy jeszce trochę brakuje
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- Seneka
to moze byc trafne, chociaz ja dalej nie moge pogodzic sie z tym, ze koniec spadkow. Widac ze Fibo tez dobrze trzyma. No to elka pewnie.szczudlo6 pisze:https://www.tradingview.com/e/qZkYwQVu/cyanfrog pisze:zloto odbilo od 61.8 fib
taie coś narysowałem, co sądzisz o tym?
cyanfrog pisze:to moze byc trafne, chociaz ja dalej nie moge pogodzic sie z tym, ze koniec spadkow. Widac ze Fibo tez dobrze trzyma. No to elka pewnie.szczudlo6 pisze:https://www.tradingview.com/e/qZkYwQVu/cyanfrog pisze:zloto odbilo od 61.8 fib
taie coś narysowałem, co sądzisz o tym?
zauważ jeszcze że na h1 utworzyła się świeca pinbarowa na wsparciu1585 co świadczy że zakończyła się 4 fala i powinno lecieć do góry mam nadzieje bo siedze w eLce :] jakbyś miał jakąś inną wizje to chętnie posłucham i przeanalizuje :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
ej odbił od oporu z 6 lutego, edka już dusi po zrobieniu range, nie mam zielonego pojęcia co stany nawywijają
bre mi ładnie zarobił, prawie 8 zł/akcje
-- Dodano: pn 25-02-2013, 15:49 --
jeszcze ej ma luke do 123,00
$EURJPY interesting trendline confluence here http://dcl.sr/a7Y
Może luki na jenie pozamykają ?pr7emo pisze:ej odbił od oporu z 6 lutego, edka już dusi po zrobieniu range, nie mam zielonego pojęcia co stany nawywijają
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
- Seneka
- Seneka
- ForexTig3r
- Maniak
klimokrates pisze:Jaki interwał ? jaka para ? o czym Ty mówisz ?ForexTig3r pisze:Nie chce rosnąć widać gołym okiem, z AT górny kanał flagi...
-- Dodano: 25 lut 2013, 15:54 --szczudlo6 pisze:ForexTig3r pisze:NA ejku spadek i zamknięcie luki, na edku również spadek co najmniej do 3220
Na jakiej podstawie na Ejku? Uważasz że bedzie zachowywał się tak jak edek?
Jeszcze zostały pieniądze z odprawypr7emo pisze:ej odbił od oporu z 6 lutego, edka już dusi po zrobieniu range, nie mam zielonego pojęcia co stany nawywijają
MACD wskazuje tylko korektę na edku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2013, 16:00 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
dziś już chyba nie zdążą, ale w ciągu 2-3 dni jak najbardziej możliwy scenariuszAdam pisze:Może luki na jenie pozamykają ?pr7emo pisze:ej odbił od oporu z 6 lutego, edka już dusi po zrobieniu range, nie mam zielonego pojęcia co stany nawywijają
za duży był wyjazd pod wybory we Włoszech, z info które docierało na rynki w zeszłym tygodniu, ciężko było wywnioskować że odbywa się dyskontowanie wyborów, w zeszłym tygodniu spadki były pod wskaźniki fundamentalne
według mnie edek zaliczy dziś 1,3240, a ejek proporcjonalnie, a do środy będą na poziomie otwarcia poniedziałkowego rynku
haha ten Grillo to tak jak u nas Palikot, jeszcze Smolenia do gromadki brakuje
Ostatnio zmieniony 25 lut 2013, 15:57 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
! Plot twist RT @chrisadamsmkts: Reasons for poll caution: Italians who vote for Berlusconi tend to be less willing to say so
Berlusconi to polityk na spokojne czasy, tak żeby lud miał "fajną" głowę państwayar68 pisze:! Plot twist RT @chrisadamsmkts: Reasons for poll caution: Italians who vote for Berlusconi tend to be less willing to say so
teraz trzeba analityka tak jak Monti który pracował bodajże dla Goldman Sachs