DayTrading: Piątek 22.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.02.2013
Nie wiem czy ktoś taki pomysl gdzieś zamieszczał, nie widziałem, rzućcie okiem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nowa jakość
cad/jpy ciekawa formacja sie utworzyła odbiło się od oporu 91,20 i fibo50... prognozy na L
i jak dobrze pójdzie to bedzie pin bar:]
-- Dodano: 22 lut 2013, 21:02 --
powoli wchodzą glodmani i longtraderzy ;] E/J
i jak dobrze pójdzie to bedzie pin bar:]
-- Dodano: 22 lut 2013, 21:02 --
powoli wchodzą glodmani i longtraderzy ;] E/J
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
Szukamy grala ale powiem wam jedno weźmy człowieka z ulicy dajmy mu konto 5k i powiedzmy mu graj tak żebyś jak najwięcej stracił i co zrobi zarobi, albo dajmy mu 5 k i powiedzmy graj co ugrasz to twoje bez podatku a tu grac odwrotnie napewno straci
proste

tomek123 pisze:Szukamy grala ale powiem wam jedno weźmy człowieka z ulicy dajmy mu konto 5k i powiedzmy mu graj tak żebyś jak najwięcej stracił i co zrobi zarobi, albo dajmy mu 5 k i powiedzmy graj co ugrasz to twoje bez podatku a tu grac odwrotnie napewno straciproste
święte słowa ;] jak ja bym grał odwrotnie i zamiast sell dawał buy miałbym ugrane w chu.... a tak to w 2 dni 2k poszły;/
- atlanticos
- Maniak
a ja najwiecej zarabiam jak skalpuje wiekszym lotem po 2-3 pipsy... a jak zaczynam sie bawic w sredni termin to .uj mnie strzela 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
A może problem tkwi w zarządzaniu kapitałem?szczudlo6 pisze:święte słowa ;] jak ja bym grał odwrotnie i zamiast sell dawał buy miałbym ugrane w chu.... a tak to w 2 dni 2k poszły;/
Wszedłeś w L na kablu?
Ostatnio zmieniony 22 lut 2013, 20:12 przez handlare, łącznie zmieniany 1 raz.
nowa jakość
Ja własnie odwrotnie... własnie przez skalpowanie tyle straciłem... no ale odrobi się ;]...
A jak gram przzemyślanie, zanim wejde w gre to poczytam, przemyśle, zanalizuje, posłucham rad innych to wchodzi super :]
z kapitałem nie dokońca, bo wchodze lot 0,2 zawsze i max na jednym zleceniu to 100zł a SL -100zł. Czasem emocje mnie zżerają dlatego musze popracowac nad psychiką... nieraz dobrze obstawiam ale SL mnie zżera
no siedze na kablu w L ale coś marnie to idzie...;/ lata dół góra i nic, pewnie zaraz pierd... w którąś strone co obstawiasz?
A jak gram przzemyślanie, zanim wejde w gre to poczytam, przemyśle, zanalizuje, posłucham rad innych to wchodzi super :]
z kapitałem nie dokońca, bo wchodze lot 0,2 zawsze i max na jednym zleceniu to 100zł a SL -100zł. Czasem emocje mnie zżerają dlatego musze popracowac nad psychiką... nieraz dobrze obstawiam ale SL mnie zżera
no siedze na kablu w L ale coś marnie to idzie...;/ lata dół góra i nic, pewnie zaraz pierd... w którąś strone co obstawiasz?
Jak oszukać psychikę, jak odnaleść drogę do sukcesu ja musze wyeliminować zbędne zagrania ciasny SL, jakość a nie ilość
łatwo się mówi

- atlanticos
- Maniak
ca ły czas dobrze wygląda kangur na S-kę wg mnie... juz raz dziś odbił od bandy i można było złapac kilkanaście pipsów a teraz znowu jest na górze przy bandzie kanału h1
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
atlanticos pisze:ca ły czas dobrze wygląda kangur na S-kę wg mnie... juz raz dziś odbił od bandy i można było złapac kilkanaście pipsów a teraz znowu jest na górze przy bandzie kanału h1
warto jeszcze wchodzić skoro za 1h zamyka sie rynq?