ja poprawiłem na oporze 1,5315 eski które pozamykałem z lekkim zyskiem i jeszcze czekam na reset tego pozzastapmnie pisze:co myślicie o kablu?
wytrzyma na obecnym poziomie i do końca godzinówki nieco wykręci ku górze, tak by nie powstała druga spadająca na h4, czy lecimy naprawdę ostro w dół, na nowe minima?
DayTrading: Piątek 22.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.02.2013
ciekawe czy ejka wyciągną, nie grałem wcześniej podczas spadku na tej parze
-- Dodano: pt 22-02-2013, 16:30 --
mógłby chociaż zrobić cofke do okrągłej sumki
-- Dodano: pt 22-02-2013, 16:30 --
mógłby chociaż zrobić cofke do okrągłej sumki
jezeli kabel przebije 5250 i zostanie ponizej, wtedy w przyszlym tygodniu zobaczymy okraglutkie 5000, w przeciwnym wypadku wracamy pod 5300, przyszly tydzien otwieramy luka i wracamy pod trojkat.
nowa jakość
E J lapie znowu L ale tygodniowe i dzienna swiecia jak tak zamkna to nie nie napawa optymizmem
hmmm

teraz nie napawa, ale wcześniej pisałeś ze korekta nigdy, bo kto bedzie grał przeciw boj
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Mam pytanko max ile można trzymać walute rok ?
ja swego czasu w skarpecie trzymałem 3 lata i nic jej nie bylotomek123 pisze:Mam pytanko max ile można trzymać walute rok ?

pisze ze nie napawa optymizmem pod wgledem tej jeszcze jakiejs cofki jesli EUR USD nam zjedzie na 1300 pisze caly czas o tym nie rozumiesz widze o co mi chodzi TREND JEST wzrostowy chodzi mi tylko czy jeszcze nam nie cofna troche zanim dalej bedziemy szli w gore a ty piszesz jak bym juz pisal o zmianie trendu i spadkachBOCZEK pisze:teraz nie napawa, ale wcześniej pisałeś ze korekta nigdy, bo kto bedzie grał przeciw boj

-- Dodano: pt 22-02-2013, 18:16 --
pisze tez jak zamkna tak dzienna swieczke a nie podciagna jeje

U mnie nie uleżałaby tyle czasurafmax pisze:ja swego czasu w skarpecie trzymałem 3 lata i nic jej nie bylo

Obserwuję kabla i mam wrażenie że w przyszłym tygodniu nadal czekają nas spadki, tak jak napisałem wcześniej do 1.5000. Na obecną chwilę W1 nie wygląda prowzrostowo, do zamknięcia sesji jeszcze ponad 4 godziny, w górę nie pójdzie.
nowa jakość
to gdzie target? wiem już ze rychu ma wysoko, ale nie po nad 1,4 ....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!