DayTrading: Piątek 22.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.02.2013
witam
przed wyjazdem informowalem (zreszta kogo to obchodzi) ze zostawiam L Usd/chf wlasnie przyszla pora pozycje zamknac i czas zaczac weekend
Milego panowie
przed wyjazdem informowalem (zreszta kogo to obchodzi) ze zostawiam L Usd/chf wlasnie przyszla pora pozycje zamknac i czas zaczac weekend
Milego panowie
gram na ejku, w modelu obserwuje uj eu ej, korelacje między nimi, na uj wygląda mi na powolny up od wczoraj południa, ten up jeszcze lepiej wygląda na ejku, nie widzę głosów za dalszymi spadkami, mogą poprawić zjazdy co racja to racjaNowy123 pisze:ja L na e J ale dalej nie przekonany jestem czy to juz ten czas na UP i flagezobaczymy chodz ladnie sie to uklada tylko EUR USD nam wadzi czy nie sa chetni na 1300 i dopiero UP do na E J bysmy jeszcze bujali sie bokiem a moze i nawet 121 70 i U J ktore dalej buja sie miedzy 93 80 94 boczniak czas pokażę
USA odbili na SP500 i S na SP500 zamnolem z rana nie wiem czy nie odnowic jak podciagna jeszcze przemysle jeszcze sprawe a DAX bujanie powinie zorbic retest jak przy ZEW bylo ale to nie dzis 7700 mysle ze przetestuja od dolu w next tygodniu
- atlanticos
- Maniak
ciekawe miejsce na kangurze h1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
taki śmieszny kanał na edku
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
na L na USD CAD po danych zobaczymy gdzie dojadapr7emo pisze:gram na ejku, w modelu obserwuje uj eu ej, korelacje między nimi, na uj wygląda mi na powolny up od wczoraj południa, ten up jeszcze lepiej wygląda na ejku, nie widzę głosów za dalszymi spadkami, mogą poprawić zjazdy co racja to racjaNowy123 pisze:ja L na e J ale dalej nie przekonany jestem czy to juz ten czas na UP i flagezobaczymy chodz ladnie sie to uklada tylko EUR USD nam wadzi czy nie sa chetni na 1300 i dopiero UP do na E J bysmy jeszcze bujali sie bokiem a moze i nawet 121 70 i U J ktore dalej buja sie miedzy 93 80 94 boczniak czas pokażę
USA odbili na SP500 i S na SP500 zamnolem z rana nie wiem czy nie odnowic jak podciagna jeszcze przemysle jeszcze sprawe a DAX bujanie powinie zorbic retest jak przy ZEW bylo ale to nie dzis 7700 mysle ze przetestuja od dolu w next tygodniu
-- Dodano: pt 22-02-2013, 16:17 --
mozna powidzic ze na 1 h zygzaka zrobili jakiegos u cad
-- Dodano: pt 22-02-2013, 16:20 --
10255 tak patrzac na ta konsole i liczac dlugosc tej wczeniejscej falki taki zygzaczek
nie znam tej pary, jedyne co mi się kojarzy to ten program autocad
-- Dodano: pt 22-02-2013, 15:27 --
może ukręcą wzrost z tego wsparcia
-- Dodano: pt 22-02-2013, 15:27 --
może ukręcą wzrost z tego wsparcia
- richard.cali
- Pasjonat
e-lkowicze na edku, to była tylko okazja na dołożenie, prawdziwy impuls w góre przed nami...
żaba, gdzie reszta wykresu?
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

a cóż to za cuda dzieją się na CADCHF bo nie jestem w temacie? jakieś dane podali czy co?
- atlanticos
- Maniak
dostałeś to czego potrzebowałeś do zajęcia pozycji... mam nadzieję że zdążyłeś Chińczykurichard.cali pisze:e-lkowicze na edku, to była tylko okazja na dołożenie, prawdziwy impuls w góre przed nami...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
- richard.cali
- Pasjonat
weź TP, przyjrzałem się teraz, lubi skakać...atlanticos pisze:dostałeś to czego potrzebowałeś do zajęcia pozycji... mam nadzieję że zdążyłeś Chińczykurichard.cali pisze:e-lkowicze na edku, to była tylko okazja na dołożenie, prawdziwy impuls w góre przed nami...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa