DayTrading: Piątek 22.02.2013
Re: DayTrading: Piątek 22.02.2013
czekam z S na edku i ejku do amerykanów mogą jeszcze podnieść teraz cel to 1,3290 wiecie co sie działo z ZEW
chciwość jest dobra
przeciez widome bylo ze ifo bedzie lepsz po danych ZEWBrenach91 pisze:tzn? Nowy?

wiec az wstyd bylo nie zagrac spekulacyjnie od wczoraj L pod to

ja od wczoraj L na E J
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
kiedy są publikacje z komisji europejskiej?
kabel przebija wsparcie 15260
kabel przebija wsparcie 15260
chciwość jest dobra
No ja już wywaliłem wszystkie Lki, i się przymierzam w Shorta na Uju...Nowy123 pisze:przeciez widome bylo ze ifo bedzie lepsz po danych ZEWBrenach91 pisze:tzn? Nowy?i ze w Germanach widz odbicie w ii polowie 2013
wiec az wstyd bylo nie zagrac spekulacyjnie od wczoraj L pod toa teraz mozna sprzedac fakty pytanie na ilu czy nie zrobi jak pod ZEW retestu
ja od wczoraj L na E J
też macie na edku lukę na m1 ???
Regulamin DT:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
super, wszyscy jesteśmy z tobą, ale widać ze regulaminu nie czytałeś tak że przypominam, zwłaszcza punkt piąty i ważniejszy punkt pierwszeBrenach91 pisze: No ja już wywaliłem wszystkie Lki, i się przymierzam w Shorta na Uju...
Regulamin DT:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)

Ostatnio zmieniony 22 lut 2013, 10:22 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
i REtest jak po ZEW 

ejek za edkiem, moim zdaniem te spadki to wychodzenie ze stratych pozycji, dziś to ifo może być motorem do korekty spadków, korekta do 1,33 niech jeszcze spłacą LTRO to to 1,33 lekkim ....
krótko mówiąc jak dziś zejdziemy do 1,312 to się zdziwię
NOWY, po m1 widać jak by się właśnie kończyła
krótko mówiąc jak dziś zejdziemy do 1,312 to się zdziwię

NOWY, po m1 widać jak by się właśnie kończyła
Ostatnio zmieniony 22 lut 2013, 10:28 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Tak myślę!
Tak myślę!
po ZEW tez byla korekta spdkow ale chwilowa hmmBOCZEK pisze:ejek za edkiem, moim zdaniem te spadki to wychodzenie ze stratych pozycji, dziś to ifo może być motorem do korekty spadków, korekta do 1,33 niech jeszcze spłacą LTRO to to 1,33 lekkim ....