Sniper Bang Bang

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
overall

Sniper Bang Bang

Nieprzeczytany post autor: overall »

Temat prosty, niezbyt radosny, troche nudnawy ale ciekawy. Chyba.

Bede tutaj zamieszczal swoje ''oczekujące strzaly'' co by mi rekwota nie dały.

SL - jest.

Zycia - 200. (Jesli strace 200 zyc koncze gre i dziennik. 200 to nie stan konta.)

Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Re: Sniper Bang Bang

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

overall pisze:Zycia - 200. (Jesli strace 200 zyc koncze gre i dziennik. 200 to nie stan konta.)
To jest naciągane. Normalnie w platformówkach było zawsze 5 ;) Chyba, że będziesz robił save'y :)
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

Awatar użytkownika
adamkaluza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adamkaluza »

No ale jakiś cel oznaczający zwycięstwo powinien być. 1000 %, albo milion $ :D Tak to będziesz grał do tych 200 żyć i wiadomo, że prędzej czy później one nastąpią.
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!

overall

Sildra pisze:
overall pisze:Zycia - 200. (Jesli strace 200 zyc koncze gre i dziennik. 200 to nie stan konta.)
To jest naciągane. Normalnie w platformówkach było zawsze 5 ;) Chyba, że będziesz robił save'y :)

Na 5 pipach (zyciach :) ) za duzo bym nie postrzelal no chyba ze byl bym jak ten snajper z bekartow wojny co sam rozwalil ze 160 jankesow i mial obrotową wieże :D a chcialem zaznaczyc ze gram bez kodow i dodatkowo od jakiegos czasu z utrudnieniem w postaci rekwotow :D więc na poziomie Hard.
adamkaluza pisze:No ale jakiś cel oznaczający zwycięstwo powinien być. 1000 %, albo milion $ :D Tak to będziesz grał do tych 200 żyć i wiadomo, że prędzej czy później one nastąpią.

Celem na teraz ma byc 1000 żyć. O milionie pomyslimy pozniej, po za tym nie chce robic konkurencji w journalach :P

Zagrania dopiero od next week. Dzisiaj bez wejsc.

Awatar użytkownika
mario4545
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mario4545 »

Ciekawie się zapowiada.

Nie ma GOD Mode, nie ma czitów, czyli pasjonująca rozgrywka.

Pozdrowienia ! :D

radekFXnoob
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: radekFXnoob »

overall pisze: za duzo bym nie postrzelal no chyba ze byl bym jak ten snajper z bekartow wojny co sam rozwalil ze 160 jankesow i mial obrotową wieże :D a chcialem zaznaczyc ze gram bez kodow i dodatkowo od jakiegos czasu z utrudnieniem w postaci rekwotow :D więc na poziomie Hard.

http://en.wikipedia.org/wiki/Simo_H%C3%A4yh%C3%A4

tamten miał tylko jedno życie a wynik osiągnął całkiem poważny :P myślę, że powinien być Twoim patronem :P

powodzenia!

overall

Dzieki za wsparcie panowie ale broker nie daje mi pograc... Mialem dzisiaj z 10 rekwotów w konsekwencji czego porzuczilem strategie i wpadlem w dziki szał niczym pudziao z najmanem realizując 4 krotnie ponad programową historie transakcji... co by sprawdzic czy i tym razem bedzie rekwot i tak all the time...

Dzien do dupy... po przeliczeniu tego wszystkiego wychodzi + 3 pip

najwieksze zagrania na edku + 16 i + 7 na ujku + 18 , na kablu 1 pip bo tez gralem pod luke i mnie wybilo na be wiec trohe hazardu bylo.

i cala masa zagran-rekwotów na edku...

Broker admiral markets - nie polecam. gdy zaczalem robic wiecej niz 1-4 transakcje dziennie - mam DD, pluginy i innne badziewia utrudniające zycie :)

Napisalem do nich maila i czekam na odpowiedz, ale i tak sie pewnie przeniose do armady...

Na dzisiaj koncze bo mnie wnerwili. :)

Health - 203 ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
adamkaluza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adamkaluza »

http://www.youtube.com/watch?v=bGWAEX5xtpY

I tak się dziwię że jeszcze na admiralu wytrzymujesz :P Otwarcie konta w armadzie jest błyskawiczne. Jak na razie nie słyszałem narzekań na armade, nie wiadomo jak będzie dalej. Jeśli nie to może dukascopy ;)
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!

Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

overall pisze:wpadlem w dziki szał niczym pudziao z najmanem
W Doomie było chyba coś takiego jak STAMINA :mrgreen: Dawało chwilowego megapowera. Tylko niech Ci serce wytrzyma :!:
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

overall

Moja stamina wlasnie wyniosla 405 pipow w dwie godziny :)

Leszki w czasie wychodzenia z pozycji robili mi straszne rekwoty ale i tak duzy procent konta ugrany :)

Mam u nich jeszcze jedno konto wiec tam na razie bede gral do konca tygodnia i zobaczymy czy tam rowniez zagoscil DD.

Od nowego tygodnia prawdodpobnie zmieniam broka.

eurjpy:

1. + 209 pip
2. + 196 pip

Zycia- 608 :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ