DayTrading: Czwartek 21.02.2013
Re: DayTrading: Czwartek 21.02.2013
edek jakby postawił druga noge. nic wiecej pisał nie bede powiem tylko ze RR jest kosmiczne. to samo z u/chf
rafmax pisze:edek jakby postawił druga noge. nic wiecej pisał nie bede powiem tylko ze RR jest kosmiczne. to samo z u/chf
kukajna SP500 bo podciagaja i osrazu E U I UJ UP a coza tym idzie E J
patrze patrze, liczyłem ze dojada cn do 1490 i dopiero razem z edkiem rusza. czyzby mieli jeszcze wrocic?Nowy123 pisze:rafmax pisze:edek jakby postawił druga noge. nic wiecej pisał nie bede powiem tylko ze RR jest kosmiczne. to samo z u/chf
- roberttheus
- Maniak
co dalej czy będą jeszcze spadki czy podwójne dno i idziemy up?
windsurfing na falach trendu
https://www.youtube.com/watch?v=pT7gbRB ... r_embedded wybiera się ktoś ale naganiaja ciekawe ile w tym prawdy 

tak ja mysle ze to nie koniec tej malej korekciny ale tez nie poczatek wiekszejrafmax pisze:patrze patrze, liczyłem ze dojada cn do 1490 i dopiero razem z edkiem rusza. czyzby mieli jeszcze wrocic?Nowy123 pisze:rafmax pisze:edek jakby postawił druga noge. nic wiecej pisał nie bede powiem tylko ze RR jest kosmiczne. to samo z u/chf
brakuje wahan podwojnych szczytow czy koron - po 3 szczytow

edek w torcie 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- zastapmnie
- Pasjonat
ten rgr na Edku taki nie do końca czytelny
oczywiście nie jesteśmy w aptece...
ja tam wolę spojrzenie na tygodniowy, choć dopiero jutro świeczka się zamknie...
dodam, że na weekly 1 i 3 fale są podobnej długości, 2 i 4, która teraz jeszcze się tworzy też niewiele różni, 4 jest dłuższa, ale nieznacznie - na razie
oczywiście nie jesteśmy w aptece...
ja tam wolę spojrzenie na tygodniowy, choć dopiero jutro świeczka się zamknie...
dodam, że na weekly 1 i 3 fale są podobnej długości, 2 i 4, która teraz jeszcze się tworzy też niewiele różni, 4 jest dłuższa, ale nieznacznie - na razie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
nic SL ustwione na zysk zobaczymy c oz tej podbitki zrobi skosne
na E J po niby tam podojne denko zrobili