DayTrading: Środa 20.02.2013
- ZielonaMgielka
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 20.02.2013
tia,, cypr jeszcze zbankrutuje, GDP us i ger jednak będą tożsame z prelim, strajki w Grecji obalenie rządu, i mamy longterm SCaterpillar said global sales fell 4% year-over-year in the three months through January. Sales in the Asia-Pacific region were down 12% and North America down 11%. The heavy-equipment maker is a barometer for the global economy.
aha, szwajcaria już może nie uchodzić za walutę bezpieczną a więc kasa bądź co bądź trafi do jena
nie kompensują potrzeby do posiadania zasobów narzędzi i maszyn
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 19:40 przez pr7emo, łącznie zmieniany 3 razy.
Fajnie wyglądają otwarte pozycje na złocie na oandzie ;-) Zerknijcie
trzeba być kamikaze żeby w L wchodzić, byczki japońskie dlatego tak wyjechały przed sesją a potem potrzymały w konsoli na górze aby się przekabacić na eSki
jeszcze dojdę do tego o co chodziło temu anglikowi z jeszcze słabszym funtem, jak tam mają rewelacyjne uwarunkowanie gospodarki, czyżby sygnał do zjazdu?
jeszcze dojdę do tego o co chodziło temu anglikowi z jeszcze słabszym funtem, jak tam mają rewelacyjne uwarunkowanie gospodarki, czyżby sygnał do zjazdu?
/// REKLAMArafmax pisze:
u jakiego broka masz taki spread na EJ?
BRE Bank, mały spread ale jest prowizja (w tym przykładzie dla 0.1 lota = 3,75zł, ale jak to wszystko przeliczyłem to najlepiej to wychodzi w BRE, do tego mam konto w mBanku wiec kasa jest w sekundy w "kieszeni".
Po za tym praktycznie każde zlecenie "wchodzi" od ręki, mam mały ping do ich serwera więc działa szybko i płynnie, nic nie zrywa.
Na tą chwilę i moją skromną wiedzę w zupełności wystarcza

// PO REKLAMIE
jest pipnie
mam eski zaparkowane na 5260 i sie tak zastanawiam, czy to wlasciwy level. Co o tym sadzisz?
- ForexTig3r
- Maniak
Wersje motylków dla kiwi poproszę.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
indeks jena wysoko na uj stoi na m15, jak poleci to ejka świeczki w mt4 zmaleją
Swojego czasu byłem bardzo blisko otwarcia konta w BRE. Prowizja wynosi "prawie" koszt pipsa.drulaka pisze:/// REKLAMArafmax pisze:
BRE Bank, mały spread ale jest prowizja (w tym przykładzie dla 0.1 lota = 3,75zł, ale jak to wszystko przeliczyłem to najlepiej to wychodzi w BRE, do tego mam konto w mBanku wiec kasa jest w sekundy w "kieszeni".
Po za tym praktycznie każde zlecenie "wchodzi" od ręki, mam mały ping do ich serwera więc działa szybko i płynnie, nic nie zrywa.
Na tą chwilę i moją skromną wiedzę w zupełności wystarcza![]()
// PO REKLAMIE
nowa jakość
handlare pisze:Swojego czasu byłem bardzo blisko otwarcia konta w BRE. Prowizja wynosi "prawie" koszt pipsa.drulaka pisze:/// REKLAMArafmax pisze:
Na tą chwilę i moją skromną wiedzę w zupełności wystarcza![]()
// PO REKLAMIE
grając na H1 i H4 nawet nie zauważam

jest pipnie