DayTrading: Środa 20.02.2013
Re: DayTrading: Środa 20.02.2013
co myślicie o GBP/USD i o jego obecnym poziomie 1.53 ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
PipsKong pisze:co myślicie o GBP/USD i o jego obecnym poziomie 1.53 ??
zalezy na jaki sl mozesz sobie pozwolic
rafmax pisze:PipsKong pisze:co myślicie o GBP/USD i o jego obecnym poziomie 1.53 ??
jak juz chciles lapac L na AUd to nie lepiej bylo poczekac na 10280 okolice jak takie parcie w dol jest po co tracic pipsy a lepiej nizej wziasc i dac blizej Sl z mozliwoscia przebicie wspracia hmm

Na kabla warto spojrzeć szerzej, nawet dla DT - odpalcie sobie MN i po dołkach poprowadźcie linię... 1.53 bylo kiedyś dobrą podłoga, bo było przed linią, a teraz jest za, taka dość istotna moim zdaniem różnica.
jeszcze wybory w Wloszech co do EUR USD
mam nadzieję, że edek zejdzie do 1.3330, a kabel da jakiś znak na longa 

Nowy123 pisze:rafmax pisze:PipsKong pisze:co myślicie o GBP/USD i o jego obecnym poziomie 1.53 ??
jak juz chciles lapac L na AUd to nie lepiej bylo poczekac na 10280 okolice jak takie parcie w dol jest po co tracic pipsy a lepiej nizej wziasc i dac blizej Sl z mozliwoscia przebicie wspracia hmmalbo wejsc na jakies pozytywne dywerygencji na m 5 m 15
przygadał kocioł garncowi... zobacz co wczoraj i od cn miesiaca piszesz o SP500 i O Twoich wejsciach pod prad.
Poza tym nie uzywam czegos takiego jak dywergencje.
Był pin na h1 w istotnym miejscu wg analizy ktora załaczyłem, wszedłem z małym sl. Tyle
rafmax chciałem sie dowiedziec co Ty na to z AUD/USD? Chyba nie po Twojej myśli... czasem dziekuje Bogu że Cię nie słucham, ale Ci początkujący którzy łapia każdą informacje bo są od "doświadczonych traderów" są biedni przy takich jak Ty...
Chyle czoło przed Nowy123 który przewidział wczoraj USD/CAD
Chyle czoło przed Nowy123 który przewidział wczoraj USD/CAD
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
Spadnie czy nie.....??? Powinno coś się ruszyć niedługo...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
A dlaczego nie poczekasz na pompkę w górę i znak na shorta? Nie uważasz, że w takiej sytuacji jaka jest, S moze lepiej płacić niz L?mapabu pisze:mam nadzieję, że edek zejdzie do 1.3330, a kabel da jakiś znak na longa