DayTrading: Środa 20.02.2013
Re: DayTrading: Środa 20.02.2013
polecam wskaźnik noble pivot point
do pobrania na stronie ns.pl
do pobrania na stronie ns.pl
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
w dobrym momencie ten brytyjski spiker stwierdził że osłabienia funta jest korzystne dla gospodarki hahah
w pobliżu rocznego low
-- Dodano: śr 20-02-2013, 13:21 --
w pobliżu rocznego low
Obama wskazał kierunek polityki, chodzi o wzrost płac Amerykanów nawet do 25%, a to może się wiązać z długoterminowym wzrostem ropy na rynkach, bo przecież będą sobie mogli pozwolić na jej zakupArkadiusz pisze:Ropa WTI i Kiwi ktoś obserwuje??
Ropa WTI na wsparciu 97, może być ciekawie tym bardziej, że zbliża się sesja USA
Kiwi, zatrzymane na wsparciu 0.8360 oraz bardzo blisko lini trendu UP z D1, pomału się szykuje na L ale poczekam jeszcze jak się rozwinie sytuacja.
Co sądzicie?
PS. po wczorajszym wpisie dot. złota, dziś S zamknięte na 1592.
OBAMA chce pomoc malym firma i zmniejszyc bezrobocie przez podnoszenie placpr7emo pisze:w dobrym momencie ten brytyjski spiker stwierdził że osłabienia funta jest korzystne dla gospodarki hahah
w pobliżu rocznego low
Obama wskazał kierunek polityki, chodzi o wzrost płac Amerykanów nawet do 25%, a to może się wiązać z długoterminowym wzrostem ropy na rynkach, bo przecież będą sobie mogli pozwolić na jej zakupArkadiusz pisze:Ropa WTI i Kiwi ktoś obserwuje??
Ropa WTI na wsparciu 97, może być ciekawie tym bardziej, że zbliża się sesja USA
Kiwi, zatrzymane na wsparciu 0.8360 oraz bardzo blisko lini trendu UP z D1, pomału się szykuje na L ale poczekam jeszcze jak się rozwinie sytuacja.
Co sądzicie?
PS. po wczorajszym wpisie dot. złota, dziś S zamknięte na 1592.

to jest mistrz ekonomi jak nasz ROSTOWSKI nie tedy droga nie droga Grecji

EUR USD czas na 13350 46
miedz Zloto spada Chiny zacisnieja polityke
dzis FOMC protokół moze bujac
GJ dla odwaznych ze stosunkowo mały sl i dobrym R:R 

Barclays Capital poinformowało (prawdopodobnie w piątek ale nie jestem pewien) że możliwości transportu ropy naftowej do rejonu Zatoki Meksykańskiej z głębi kraju są mocno ograniczone – wprawdzie na początku stycznia zwiększona została przepustowość ropociągu Seaway, jednak obnażyła ona tylko infrastrukturalne nieprzygotowanie Amerykanów: okazało się, że magazyny z ropą są przepełnione i przepustowość ropociągu Seaway musiała być z powrotem zmniejszana.Obama wskazał kierunek polityki, chodzi o wzrost płac Amerykanów nawet do 25%, a to może się wiązać z długoterminowym wzrostem ropy na rynkach, bo przecież będą sobie mogli pozwolić na jej zakup
Sądzę, że to może zaważyć na cenie ropy. Mają nadwyżkę, druga sprawa to duży dyferencjał między WTI a BRENT, ta sama organizacja utrzymuje, że w drugiej połowie roku również zostanie on utrzymany na podobnym poziomie jak dziś. Na BRENT szykuje się przecena moim zdaniem i to głębsza, może pociągnąć Amerykańską ropę.
98 na chwile obecną ciężki do pokonania, ale możesz mieć racje.
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 13:29 przez Arkadiusz, łącznie zmieniany 1 raz.
Ojczyzna to nie tylko miły sercu krajobraz, ale i ciągłe wobec Niej obowiązki do spełnienia.
niee to tylko u nas nie kupisz ze średniej krajowej mieszkania z ratamiNowy123 pisze:OBAMA chce pomoc malym firma i zmniejszyc bezrobocie przez podnoszenie plac
to jest mistrz ekonomi jak nasz ROSTOWSKI nie tedy droga nie droga Grecji
jak uzbierasz 20 k na pierwszą wpłatę to upłynie 3-5 lat, a to spowoduje że nie zaciągniesz kredytu w najkorzystniejszym okresie do emerytury, czyli dadzą ci ekstra raty z kontem technicznym w PKO Banku Polskim haha
i Winnickim i jego inflacją podażową z Chin
Ostatnio zmieniony 20 lut 2013, 13:30 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
to co? po 124.9 kupujem, sprzedajem, czy relizujem zyski?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ja własnie kupiłem GJ i EJ sl 70 pips tp brakBOCZEK pisze:to co? po 124.9 kupujem, sprzedajem, czy relizujem zyski?
SL 70 czy 7 pipsów, to gdzie masz tego SLa, na 124.6
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Chorwacja w gospodarczych tarapatach
stooq.pl/n/?f=705834
stooq.pl/n/?f=705834