DayTrading: Środa 20.02.2013
Re: DayTrading: Środa 20.02.2013
korektę wzrostowego też widać 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
fajnie na kabelku zjechałem 

na edku będzie jeszcze przez jakiś czas konsolidacja aż do danych z Niemczech.... ale obstawiam UP i przy 1.3405 daje L
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
Witam.
Jesem tu nowy i zielony.
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego po publikacji o 10:30 całkiem dobrych danych z GB na wszystkich parach z GBP jest taki ruch spadkowy ? Czy to oznacza że był gwałtowny i duzy popyt na zakup GBP ?
Czy dobre dane oznaczają spadki ?
Jesem tu nowy i zielony.
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego po publikacji o 10:30 całkiem dobrych danych z GB na wszystkich parach z GBP jest taki ruch spadkowy ? Czy to oznacza że był gwałtowny i duzy popyt na zakup GBP ?
jest pipnie
Myślisz że przed danymi zejdzie do 3405? wydaje mi sie że lekkie spadki wieczorem po 20 po FED
z danymi to różnie bywa, teoretycznie lepsze dane to umocnienie się waluty, ale w praktyce to różnie bywa
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jak grasz na 30 pip to tak, H4 wybicie z trendu spadkowego (pociągnij sobie linie), D1 ciągle jesteśmy w trendzie wzrostowym - teraz korektaMowmiSasiad pisze:jestem tego samego zdania. Przez cały luty edek przebija LT spadkową po czym nie ma siły rosnąć i robi nowy dołek. Myślę, że teraz będzie podobniepkubiu pisze:
Dalej trend spadkowy ci którzy brali powyżej 1,34 dobrze obstawili - pozory mylą
co do D1, postaw sobie fibo, odbicie nastąpiło od poziomu 1,3311 (0,382) oraz RSI
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
1.3460 tam widzę zmianę trenduxantiros pisze:jak grasz na 30 pip to tak, H4 wybicie z trendu spadkowego (pociągnij sobie linie), D1 ciągle jesteśmy w trendzie wzrostowym - teraz korektaMowmiSasiad pisze:jestem tego samego zdania. Przez cały luty edek przebija LT spadkową po czym nie ma siły rosnąć i robi nowy dołek. Myślę, że teraz będzie podobniepkubiu pisze:
Dalej trend spadkowy ci którzy brali powyżej 1,34 dobrze obstawili - pozory mylą
co do D1, postaw sobie fibo, odbicie nastąpiło od poziomu 1,3311 (0,382) oraz RSI
chciwość jest dobra
Pamiętaj, że wśród danych był jeszcze protokół na trzy gwiazdki (czyli bardzo ważny) - nie wiadomo co tam było, ale być może właśnie to targnęło kablem.drulaka pisze:Witam.
Jesem tu nowy i zielony.
drulaka pisze:Witam.
Jesem tu nowy i zielony.
Pamiętaj że analityce potrafią wszystko wytłumaczyć po fakcie jak rynek już zareagował