Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Nie było mnie przy kompie, jest luka na wykresie eur/usd. Czy były problemy z kontami live?
no ja mam konto real i jest dziura chyba ze dopuki nie ma kasy (przelew dopiero leci) to jestem pod demo podpiety?

swoja droga zapisuje obrazek a tu jakis link mi sie tworzy odrazu obraz wykresu w sieci no ladnie
czyzbym nawet niezauwazyl ze mt5 zainstalowalem?

swoja droga zapisuje obrazek a tu jakis link mi sie tworzy odrazu obraz wykresu w sieci no ladnie

live to live, nie ma znaczenia ze kasy nie ma, zresztą zobacz pod jaki serwer jesteś podpięty. Mnie interesuje czy była przerwa w działaniu kont live jak ta luka powstała. Coś za często siada platforma podczas wszelkiej maści danych. Mi to rybka bo nie gram wtedy ale ogólnie nie ładnie świadczy o brokerze i nie istotne czy to z winy dostawcy czy nie.
do reala jestem podpiety, przerwy raczej nie bylo bo to sa kolejne swieczki nie widzialem co sie wtedy dzialo na rynku moze to brakuje jednego ticku poprostu
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
W przedstawionym przypadku mieliśmy kilkusekundową przerwę w kwotowaniach, brakuje dosłownie kilku ticków.
Poproszę o jakieś konkretne przykłady, kiedy platforma w okolicach danych Panu siadła, bo my czegoś takiego nie zanotowaliśmy.Coś za często siada platforma podczas wszelkiej maści danych.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Była dzisiaj dziura, a serwer pod jaki jestem podpięty to "main IP new"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
O dzisiejszej luce pisałem post wyżej, trwała kilka sekund.
Oj zdarzało się, jest teraz lepiej ale niech będzie jeszcze lepiej, ponieważ nie gram w czasie danych nie robiłem scrinów ani nie zapisywałem kiedy, a było to po Waszej stronie bo zawsze potwierdzałem u kolegi czy u niego też siadło. Nie piszę by się czepiać czy coś w tym rodzaju, proszę tego tak nie odbierać. Wszyscy dążymy by było lepiej, natomiast jeśli zawiedziecie rynek szybko Was zweryfikuje, tym bardziej że daliście sobie wysoką poprzeczkę to też nie dziwcie się że bardziej na Was się patrzy a nie na innych brokerówArmadaMarkets pisze:W przedstawionym przypadku mieliśmy kilkusekundową przerwę w kwotowaniach, brakuje dosłownie kilku ticków.
Poproszę o jakieś konkretne przykłady, kiedy platforma w okolicach danych Panu siadła, bo my czegoś takiego nie zanotowaliśmy.Coś za często siada platforma podczas wszelkiej maści danych.

ciekaw jestem co gdybym mial SL w tej luce tym razem luka byla dosc mala a gdyby byla wieksza?ArmadaMarkets pisze:O dzisiejszej luce pisałem post wyżej, trwała kilka sekund.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Wtedy należy napisać reklamację i poczekać na rozpatrzenie
.
Jak do tej pory wszystkie reklamacje tego typu rozpatrzone zostały pozytywnie.

Jak do tej pory wszystkie reklamacje tego typu rozpatrzone zostały pozytywnie.