DayTrading: Poniedziałek 18.02.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 18.02.2013
zadba nawet o Twoj nastrój, będzie wiedział jak myślisz jak pomyślisz jak zareagujesz jednym słowem dobrze wie jak Ci twoje pieniadze odebrać;)
Jeżeli chodzi o mój umysł to za dużo dzisiaj smart money się nie dowie... Jako że sam nie wiem co sie dzieje... hehhe.....Ale wiem jedno bez wybicia nie będzie spadków i na odwrót......tomek123 pisze:pozycje i wie jak myślii Twoj umusł na podstawie tego co widzisz wstecz no i wie jakie masz zabezpieczenie $$$
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
bez amerykanów nie ma zabawy 

Speech by Mario Draghi, President of the ECB, Brussels, 18 February 2013
http://www.ecb.int/press/key/date/2013/ ... 18.en.html
http://www.ecb.int/press/key/date/2013/ ... 18.en.html
Skośni i tak nas wytłuką oni graja jak maszyny, to jest wojna walutowa która zniszczy świat
Dokładnie....davor5 pisze:bez amerykanów nie ma zabawy
-- Dodano: 18 lut 2013, 16:52 --
Skośni , smart money i co jeszcze????? Może olimpiada i mistrzostwa świata w Brazylii ?????tomek123 pisze:Skośni i tak nas wytłuką oni graja jak maszyny, to jest wojna walutowa która zniszczy świat
"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
jak nie ma zabawy dopakuj pozycje na złoto na sell i masz zabawe 10 lotów
nie, z ziemniakamiDarkey pisze:a frytki mają być z ketchupem?

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
up na EJ
cel- przynajmniej dzisiejszy szczyt
Mogę potwierdzić... Bez wybicia nie będzie spadków.....rafmax pisze:up na EJ